香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區4人轉左字啦!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

4人有長者~
kapo 發表於 2012-4-14 19:41:11

您NO. ?
分享 分享 讚好人數:1查看名單

您NO. ?
JT_2828 發表於 2012-4-14 20:08:36

1194~本帖最後由 kapo 於 2012-4-15 00:36:33 編輯

回應  kapo

己而家形勢3人派完2人派緊,唔知2人派 完會唔會到4人呢?
p95832516 發表於 2012-4-14 19:47:23

我都唔知點解今次4人冇人派到~我自己估就係石硤尾啲單位根本冇留比輪候冊~輪候冊既單位留比哂蘇屋邨~

因為次次大型派樓~4人一定係頭幾日就派到~今次到尾聲都未見到人派~

所以我都好希望你地派到~唉  起碼代表我地仲有機會嘛本帖最後由 kapo 於 2012-4-15 00:49:25 編輯

如果係咁就慘啦

分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔係麻

4人市區慘慘慘

回應 63# kapo

你覺得牛下啲單位有冇留比輪候冊既人呢?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  kapo

你覺得牛下啲單位有冇留比輪候冊既人呢?
p95832516 發表於 2012-4-19 13:53:38

至從睇左個次新聞報導後~我覺得4人都冇咩必要等落去~

啟德基本都好難中~你知啦除左拆公屋個批外~仲有拆唐樓個批租客

唉~比房署搞到好頭痛~我今次都唔會再等架啦~

交租交到怕~頂唔順

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=28741

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=27187

你睇如果平面圖係真既~2房單位以40層黎計算得360個咋

1房就多

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋編配與個別申請進度 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖