香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 閱讀 » 別錯過這最好的民主撒種時機
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6...8
支持鍵盤翻頁

她內心有冇問題...我唔知亦唔想了解
不過,經常離題,越講越遠就係事實.
而且,只有她自己有言論思想自由 ...
dk1998 發表於 2012-3-31 19:41:55
你唔駛理佢啦...佢成日同人嘈交架,,,我見過幾次....所以見到佢個名就..怕
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:0查看名單

你唔駛理佢啦....我見過佢唔少過三次同人嘈呀...唔知佢為咩成日同人嘈..討論可以很心平氣和...唔駛咁似D.. ...
yee 發表於 2012-3-31 20:58:13

高姿態出現....
愛國便可以罵人...
內裏是需要別人關注自己....
也因為她有個原因.....  
壓 傷 的 蘆 葦 、 他 不 折 斷 . 將 殘 的 燈 火 、 他 不 吹 滅 . 他 憑 真 實 將 公 理 傳 開 。(以 賽 亞 書 42:3)

高姿態出現....
愛國便可以罵人...
內裏是需要別人關注自己....
也因為她有個原因.....令她心理上要欺負 ...
mamachung 發表於 2012-3-31 21:24:37
下次見到佢個名...唔好理佢...
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

唔比d意見......呀!!...單單 回應 50# 單飛媽咪 本帖最後由 mamachung 於 2012-3-31 21:31:44 編輯
壓 傷 的 蘆 葦 、 他 不 折 斷 . 將 殘 的 燈 火 、 他 不 吹 滅 . 他 憑 真 實 將 公 理 傳 開 。(以 賽 亞 書 42:3)

下次見到佢個名...唔好理佢...
yee 發表於 2012-3-31 21:28:00

好提議...!! thanks...

唔比d意願......呀!!...單單 回應  單飛媽咪
mamachung 發表於 2012-3-31 21:29:48

人在做 天在看  
答案已在心中

好提議...!! thanks...
mamachung 發表於 2012-3-31 21:31:22
我O黎 CYCLUB 都有一段日子, 當初係因為選擇調遷去彩德, 所以就上網搵資料, 點知比我發現CYCLUB, 嘩,由果日開始..就差不多日日上CYCLUB. 因為除左搵到很多有用資料外, 其實呢度都算係一個有人性化的地方, 網主會搞下旅行/聚餐..., 仲有呢度都很有人情味...所以希望大家都係以討論為主...心平氣和/持平..而以我所見的MAMACHUNG係一個勁心平氣和的人..但由呢張帖所見..也見你動了一點氣...我很難過架, 因為平時見開你貼的帖..知道你係一個咩O既人..所以我很支持一個溫文的你..., 仲有呀..唔好話我擦鞋..我也很愛 MAGGIE & VICK...他們也很持平...!其實你們一定會發現CYCLUB係一個很溫暖的地方..
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

我還真沒想過是要數誰!小人之心度君子之腹!(成日發大夢、丶、)這句話你也不需要對號入做喔,除非你也是此類人。放心喔,我不會像某部分人成日想著抗議政府,最好養埋他一家那些人一樣!天道酬勤這個道理永遠都會存在!見你反應甘激,痛苦的是吧?

回應 51# yee 關於搶奶粉這貼,本人只是覺得一味批評內地人有欠公平,建議你在羅湖觀察一天,到底內地人帶貨多還是港人多?

回應  yee 關於搶奶粉這貼,本人只是覺得一味批評內地人有欠公平,建議你在羅湖觀察一天,到底內地人帶貨多 ...
Liyizhen 發表於 2012-3-31 22:04:46
你有無發覺你係一個令人煩到...嘔O既人呢?檢討下啦..週圍去搵火頭..無人好似你咁得閒搵人嘈交O架..
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖