香港公營房屋討論區
主頁 » 消費情報 » 著數優惠 » 夢幻小天地 ~ 之 ~ 乾衣好幫手
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...7
支持鍵盤翻頁

嘻嘻...我都覺得自已點解咁都會諗到. 好似有啲啲小聰明   

無加...因為方使洗地流水同埋唔會click...
dreaming 發表於 2013-4-10 13:52:20

浴簾你買180cm定200cm長呢? 唔加都ok? 水唔會倒流出黎?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

無得買, 係做嘅, 唔平ga, 地柜大概$2000, 唔包洗水盆同龍頭
dreaming 發表於 2013-4-10 13:44:41

問過價都要2000幾, 俾d 資料我啦, 我好想知, 唔該你.

我上星期日 一家大細去睇抽濕機..... 都成2千幾銀...... 好金下~~~~!
pcdogapp2004 發表於 2013-4-10 10:35:10

咪係, 2千幾已平喇, 有啲成 3千幾ga , 真係巧貴
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......

浴簾你買180cm定200cm長呢? 唔加都ok? 水唔會倒流出黎?
dayuen 發表於 2013-4-10 13:55:16

要 200cm , 180 都得, 加幾個圈囉

問過價都要2000幾, 俾d 資料我啦, 我好想知, 唔該你.
dayuen 發表於 2013-4-10 13:56:21

你意思已比人打過價錢

塊云石 $1200 ,  地柜估計 $600 , 門面玻璃石係大陸買 $600做上下柜 , 因為成個裝修係 CF 做所以拉上補下計價錢,  我估單做個地柜就會貴啲.

你意思已比人打過價錢  

塊云石 $1200 ,  地柜估計 $600 , 門面玻璃石係大陸買 $600做上下柜 , 因...
dreaming 發表於 2013-4-10 14:36:47

大陸同香港我都及過價啦, 都未諗定點好, 大陸訂的話又驚做得唔好, 尺寸有出入等.
如果叫CF做, 上下柜要5千零. 唉.....貴, 都唔知點好.

13年3月1step3  4日step4 8日收信啟晴邨

我都想买个呀,可否话我知点买呢 唔该

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖