香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 應該就快見主任 入息過了 不知點算好
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  alcwing

派完啦  呢條村算好快派晒架啦   家下剩番二百幾間   已列入不時之需      如果家下仲有人...
HSP 發表於 2013-1-3 03:41:24

我果楝仲好多吉單位喎,我呢度左右都未陏,
家陣假期平日全天候鑽牆聲...呢d大家趕入伙體諒,
不過最攞命樓上滴水聲,一下一下,今晚9點滴到而家....
忍佢兩日,再係咁實投訴~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 41# alcwing

上面條友系開冷氣滴水定淋花滴水呀?   二樣都好似無勿可能渦

如果浪衫  滴倆野衫都干啦   系咩野水滴呀

回應  alcwing

上面條友系開冷氣滴水定淋花滴水呀?   二樣都好似無勿可能渦
HSP 發表於 2013-1-3 03:50:03

正常除左冷氣水冇理由滴到冷氣位,家陣仲開冷氣..傻既咩,
估佢應該係哂厚布果d野,放近冷氣位啦,好浪唔浪,浪近係冷氣位...
滴足幾個鐘,每秒滴溚一下....好鬼煩..

家下及到剩番好似仲有好多   不過多極都系吉二百幾個姐   我估農曆年前會拆曬電梯同大堂保護板

回應  alcwing

如果浪衫  滴倆野衫都干啦   系咩野水滴呀
HSP 發表於 2013-1-3 03:51:23

佢係滴係冷氣邊位,浪衫位正常唔中冷氣機,
真係唔知上面攪咩.

回應  alcwing

家下及到剩番好似仲有好多   不過多極都系吉二百幾個姐   我估農曆年前會拆曬電梯同大堂保...
HSP 發表於 2013-1-3 03:55:29

我對面入哂伙,係左右仲係吉位.....

回應 44# alcwing

落樓到你前面公園仔及下丫麻   呢D事件投訴管理處會有效果   我就慘啦  我果層出現左個丟垃圾響電梯口既神秘戶  垃圾膠袋永遠吾打結  冷飯菜汗通地流  我果層電梯口污穢到嘔   今日我電梯口嘈左成個下午   同層成十個師奶出來一齊響應我在罵  原來其中一個師奶投訴過管理處同房暑....不過有鬼用咩  吾通房署派個人來24小時及住咩   我聽日會再繼續響電梯口嘈  嘈到全層20戶到知我響度主持公義

回應  alcwing

落樓到你前面公園仔及下丫麻   呢D事件投訴管理處會有效果   我就慘啦  我果層出現左個丟...
HSP 發表於 2013-1-3 04:06:35

呢d人見到真係嘈硬佢,我以前樓上滴水,我確定係我樓上,
我直頭自己去拍佢門,冇反應就一腳腳申佢閘,
佢又忍得,冇熄燈但唔應門..吹佢唔漲,
最後管理署俾左信佢先停一排...過兩個月又黎過.....
如此這般..幾年...循環....

話時話,垃圾房盞燈由我入伙到而家一直唔著都未整,裡面個垃圾桶仲要係倒轉擺...
佢到底想我垃圾放門口定life口呢?

入息過左,都要去見架啦!
到時先睇下點

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

如果你是輪候冊人士,請分享你的申請進程,謝謝! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖