香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 油麗邨 » 油麗邨第五期卓麗樓、雍麗樓一睡房單位3D設計圖(只供參考)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...9
支持鍵盤翻頁

Hello ! 請問有無朋友的子女在附近的..聖安當, 基法 和基顯 讀小學? 那一間是小班教學 ? 我寶貝女要上小一, 想幫她選小班互動教學的, 沒那麼多功課.
分享 分享 讚好人數:0查看名單

樓下基法基顯都唔錯,小班就唔清楚,但功課小學都不相佰仲!

原帖由 gloriap 於 2011-9-24 16:40 發表
樓下基法基顯都唔錯,小班就唔清楚,但功課小學都不相佰仲!
多謝提示, 星期二去問一問, 30號才是交表最後日期

中間的房好似只有小窗而已...

原帖由 ccchan02525 於 2011-9-27 20:14 發表
中間的房好似只有小窗而已...

有好過冇.....

我地仲要係新樓...設計方面有好多地方都好過舊樓了.....

原帖由 kartic 於 2011-9-24 16:26 發表
Hello ! 請問有無朋友的子女在附近的..聖安當, 基法 和基顯 讀小學? 那一間是小班教學 ? 我寶貝女要上小一, 想幫她選小班互動教學的, 沒那麼多功課....
我26號先幫阿仔報左基法,我同妳一樣基法係有小班教學,我聽人講基顯係有精英班,我怕阿仔壓力太大!

係呀! 今日去簽意向書時! 分別去了基顯和聖安當問問!  聖安當說他們每班人數25-27人,而基顯則是33人, 我也在考慮中,反正星期五才是最後呢!

我將會搬嚟五期,亞仔要搵幼稚園插班生,油麗邨居民請問聖安當幼稚園好唔好呢?

原帖由 Kanwood 於 2011-9-28 14:42 發表
我將會搬嚟五期,亞仔要搵幼稚園插班生,油麗邨居民請問聖安當幼稚園好唔好呢?

聽聞幾好~

原帖由 Kanwood 於 2011-9-28 14:42 發表
我昨日問k3, 但說沒有位了,留電話呢! 你是k?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖