香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 運動 » 行山 >> 大獲喇!!! >> 行錯路(北潭涌+上窰)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...7
支持鍵盤翻頁

回應  laamlaam1010

咁我地就傾吓下次行邊喇... 行山真係一種好好既活動呵...
pegpeg 發表於 2010-10-22 09:12

係呀, 夠健康丫嗎, 平時已經日溫夜溫
放假舒展下, 無得頂
分享 分享 讚好人數:0查看名單

係呀, 夠健康丫嗎, 平時已經日溫夜溫
放假舒展下, 無得頂
  ...
laamlaam1010 發表於 22-10-2010 10:06

yes yes... 又健康.. 仲係一項好慳錢既活動潻

回應 42# pegpeg

咁你地2位果日就好好地同輝哥計劃下次路線啦,歡迎嵐嵐媽一家加入

回應  pegpeg

咁你地2位果日就好好地同輝哥計劃下次路線啦,歡迎嵐嵐媽一家加入...
MaggieWong 發表於 2010-10-22 10:16

yes yes... 又健康.. 仲係一項好慳錢既活動潻
pegpeg 發表於 2010-10-22 10:12

原本果日諗過去 OCEAN PARK ,
3個人入場券都已經七白幾,
都仲未計搭車食飯呀,
行山真係慳好多

回應 43# MaggieWong

我地諗好就會話過你知... 邊少得你啫

係囉, 見我嗌痛, 佢咪又嗌埋一份囉
但係佢都好鍾意行
仲問下次行冰度
  ...
laamlaam1010 發表於 2010-10-21 20:37

D細路仔學野真快, 有樣學樣
你個仔....個樣大個左, 舊年個樣都仲係好細過, 今年唔同晒

D細路仔學野真快, 有樣學樣
你個仔....個樣大個左, 舊年個樣都仲係好細過, 今年唔同晒...
kw_sir 發表於 2010-10-23 21:52

係呀, 老積左好多
好既唔學 .....

係呀, 老積左好多
好既唔學 .....
laamlaam1010 發表於 2010-10-23 22:14

而家d小朋友真係.......生得成熟, 真係好鬼老積
個女考試都無上來一排喇, 你個仔考試未呀

而家d小朋友真係.......生得成熟, 真係好鬼老積
個女考試都無上來一排喇, 你個仔考試未呀...
kw_sir 發表於 2010-11-6 13:49

十月中剛測左驗
而家d細路逢親測驗考試,
如果d家人唔幫下手
就要做好心理準備

十月中剛測左驗
而家d細路逢親測驗考試,
如果d家人唔幫下手
就要做好心理準備

;054...
laamlaam1010 發表於 2010-11-6 16:34

我地11月頭考試, 撞岩轉涼, 一考完即哮喘起, 搞到照顧佢都病埋一份, 好辛苦呀
好彩考出來不過不借, 不過小一程度有限姐

我地同班有個家長仲慘, 考試中又係哮喘入埋醫院, 索性唔考, 連補考都唔考, 真陰公
湊一個小朋友真係唔簡單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖