香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 其他 » 這證件非一般人能夠擁有
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

去左韩国一趟咪唔见猫样罗!
MaggieWong 发表於 2014-04-01 15:43:55

我指是你去了泡菜国期间,
顺便向房署申请加建大骑楼,
唔好心邪!本帖最後由 lomeion 於 2014-04-01 16:48:45 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

2013年11月己成功配房 no.1260xxxx 舊樓,但十分好住,唔使俾貴租

慢慢就會睇慣,唔好認錯我係粉紅色
MaggieWong 發表於 01/04/2014 13:51

通常法官判刑時就會執返靚個頭
有錢的人,可以投機,錢少的人,不可投機,根本沒錢的人,必須投機———德國股神,安德烈‧科斯托蘭尼( André Kostolany )
分享 分享 讚好人數:1查看名單

通常法官判刑時就會執返靚個頭
wintak 發表於 2014-04-02 01:51:17

我諗你誤會左喇!當有會員同人爭執時,通常都要我地做法官判對家唔啱,但我地每次都重申我地只係管理員,只會以用戶法守則為依歸管理帖子,從而判斷此會員有冇犯規,而唔係做法官抽絲剝繭去判邊個會員對錯!
當然如果有人係度搞事擾亂秩序,無中生有,我地決不容許,亦絕不會留手的!
分享 分享 讚好人數:3查看名單

隨了執執個貓樣,有冇順便僭建個騎 樓?
lomeion 發表於 2014-04-01 16:43:26

僭建犯法,隨時要拆卸架!大騎樓隨時倒塌,咁危留返你做喇!我唔需要僭建攞返自信架!

高度戒備 ,啊松手段高明!
lomeion 發表於 2014-04-01 15:31:30

開心每一秒,快樂每一天,如意每一年,健康到永遠﹗
珍惜現在所有的,放下不能擁有的,不要計較你沒有的!

我谂你误会左喇!当有会员同人争执时,通常都要我地做法官判对家唔啱,但我地每次都重申我地只係管理员,...
MaggieWong 发表於 2014-04-02 09:39:41

發生咩樹?

發生咩樹?
lomeion 發表於 2014-04-02 09:52:40

雨過天晴~
分享 分享 讚好人數:1查看名單

僭建犯法,随时要拆卸架!大骑楼随时倒塌,咁危留返你做喇!我唔需要僭建攞返自信架!
MaggieWong 发表於 2014-04-02 09:46:40

橫掂走轉寒国,順便整埋佢,俾個surprise 俾你個C6,
等佢每天愛你多一些, 以後C6都話無求什麽,实破天地....

雨过天晴~
MaggieWong 发表於 2014-04-02 09:54:54

你又樹點我,今日有雨,何來雨過天晴!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖