香港公營房屋討論區
主頁 » 消費情報 » 著數優惠 » 食品推介
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

咪即係肥佬滔介紹午餐肉
三十幾元一罐
lomeion 發表於 2013-09-08 01:28:47

我食唔起!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

如果仲意食幾貴都食得起(能力範圍內)

我食唔起!
MaggieWong 发表於 2013-09-08 08:33:06

有咩嘢話食唔起,唔好睇價值,
我揀黑毛豬,咪唔買巴西雞中翼囉!
我唔去翠華,二個茂利係屋介食黑毛豬煎蛋反,
咪重抵,我真係食唔起出邊就真!

如果仲意食幾贵都食得起(能力範围内)
c7 发表於 2013-09-08 08:37:31

茅錯!想吓無妨,能力越大,食得重大!蜘蛛俠話!

停~~~~~ 半夜三更, 饿醒喇~~~~~~
isAnna 发表於 2013-09-08 04:39:47

你继续睡啦!發夢咋!唔係 真架!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

茅錯!想吓無妨,能力越大,食得重大!蜘蛛俠話!
lomeion 發表於 2013-09-08 08:54:46

~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

整朱屎旦糕材料都唔平,你得ge!
你全身都有生活品味細胞,得ge!
lomeion 發表於 2013-09-08 07:42:36

就係...所以唔會立亂搞朱屎

弊...成身都有味
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......

就係...所以唔会立乱搞朱屎
弊...成身都有味
dreaming 发表於 2013-09-08 11:38:28

你快D去
成身臭到怨,好攪唔攪,攬豬屎餅!

有咩嘢話食唔起,唔好睇價值,
我揀黑毛豬,咪唔買巴西雞中翼囉!
我唔去翠華,二個茂利係屋介食黑毛豬煎...
lomeion 發表於 2013-09-08 08:51:49

又貴又冇益,我寧願食巴西雞亦

又贵又冇益,我宁愿食巴西鸡亦
MaggieWong 发表於 2013-09-08 13:49:49

講真雞翼都唔係咁健康,世間上根本就冇,
人為乜呢?為医飽個肚麻,食乜有咩所謂!
喂今晚食乜餸呀?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖