香港公營房屋討論區

請按以上圖片支持CYClub, 無言感激!
主頁 » 內政外務 » 辦事處 » 經理,做野喇
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

咩事???
分享 分享 讚好人數:0查看名單

咩事
G12535XX 10年4月(12年9月26日 擴2轉市2) Step 1-12年10月> > Step 2-13年2月 >> Step 3-13年4月26日> > Step 4-13年4月30日> > 5月3日收信:翠屏北邨(住了閣樓劏房多年,200呎租金$4500,終於安居喇)5月13日簽約,6月1日順利搬遷
雖然係舊樓,有自己一個家,所以非常開心,知足常樂  ^_^

寻晚我仲以为去咗不雅网站添,心想杨经理系咪去咗吃饭唱K,唔得闲睇场呢。
Sugarloaf 發表於 2013-5-30 10:52:07

講多d來聽下..

講多d來聽下..
c7 發表於 2013-5-30 12:35:00

寻晚九点几入到来,见到有人响房屋及非房屋主题下重复发帖,标题是类似卖色情广告,我胆小不敢click入去偷看内容, 后来就比杨经理踢除咗。
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 34# Sugarloaf

依家知咩事
唔該哂 !

寻晚九点几入到来,见到有人响房屋及非房屋主题下重复发帖,标题是类似卖色情广告,我胆小不敢click入去偷...
Sugarloaf 發表於 2013-5-30 13:04:38

哦,原來係咁!

thank you!

回應 34# Sugarloaf

唔系色情廣告,系買毒品有品種同几多錢
很感激Cyclub,也越来越爱怡明!!!
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應  Sugarloaf
唔系色情廣告,系買毒品有品種同几多錢
candy黃 發表於 2013-5-30 16:58:16

你对,我记錯咗,淨系掛住睇个个人留低的QQ。号码本帖最後由 Sugarloaf 於 2013-5-30 17:17:10 編輯

回應 39# Sugarloaf
還有大陸的手機號碼呢.明目張膽
很感激Cyclub,也越来越爱怡明!!!
頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入30532

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖