香港公營房屋討論區
主頁 » 本港基建與民生 » 強積金&勞資權益 » cut cost
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...6
支持鍵盤翻頁

回應  MaggieWong
send左好多未有消息!!! 可能年尾, 有冇人公司請人, 5一定會計,我可以咩都做. THANKS...
debby216 發表於 2012-12-12 20:53:35

我以前都係做你果行,我問下我FD佢公司請唔請人,如有會PM你~

年尾大家等出雙糧花紅好少人會轉工,如果你咩都肯做服務性應該好等人用,騎牛搵馬做住先啦~
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  Felice233A
希望係.....
debby216 發表於 2012-12-12 15:34:36

希望在人間
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 31# MaggieWong
Thanks! 我會努力搵, 我都知年尾難D, 所以我會一路休息一路搵. 你又好啦上左岸.

回應  MaggieWong
Thanks! 我會努力搵, 我都知年尾難D, 所以我會一路休息一路搵. 你又好啦上左岸.
debby216 發表於 2012-12-13 16:16:47

加油呀!

我都想上岸可惜未呀,你後生有本錢搵返個有錢人嫁,就唔洗捱喇~

回應 34# MaggieWong

今晚發下夢.......

我都試過過年前無工做
搵工搵得好灰
不過唔駛愁
等過完年必定大把工等住你in
真係無錢駛可以搵售貨員part time搭救下

三十幾個帖安慰你  你好舒服  但真正救你一命可能是那位警察 你有冇想過要表示吓X意

三十幾個帖安慰你  你好舒服  但真正救你一命可能是那位警察 你有冇想過要表示吓X意
hkhk 發表於 2012-12-13 20:41:05

你講咩?????冇意義!!!!!

回應 38# debby216

我講明D  佢要保証行人安全  提醒你以後過馬路要依規則  保障生命  佢冇錯  問題在你亂過好易生車禍  人遇逆境難掩品性  你用死人两字是否過份  接受就暮鼓晨鍾  吾受就當我仇人 呢個係大形服務平台   就算勸你吾聽  亦希望類似情況嘅街坊  有所反思

回應  debby216

我講明D  佢要保証行人安全  提醒你以後過馬路要依規則  保障生命  佢冇錯  問題在...
hkhk 發表於 2012-12-14 17:11:17

多謝晒你, 你真係偉大, 你要記住你講D說話, 自己5好5衣規則, 你會畀我更慘.....

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖