香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 輔導熱線 » 5年...我可以點做...???
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...7
支持鍵盤翻頁

我後生時失戀聽情歌好有果種切膚之痛的Feel
今時再聽己無情。

對你自己要好D, 想聽就一路聽, 直至厭為止
...
forforum46 發表於 2012-8-12 16:48:41

多謝!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

男人 : 長情而不專一
女人 : 專一而不長情
你明我意思嗎??
有,很好,沒有,也沒關係

或者在此刻不要問結果
同時 -- 俾少少空間自己 多想想 多感受 也多看看其他人
也許, 會體會出新的看法...
forforum46 發表於 2012-8-12 16:40:37

我都有咁既諗法...謝謝!

你是否誤會了,如果是,就解開誤會,感情的事情要說清楚好一點,不要讓誤會傷了感情。
如果是事實,你現在...
genexy 發表於 2012-8-12 16:37:25

謝謝!
我不是介意,我祇是心痛!
由開始到現在我都無要她為我做什麼...祇要她開心,我做什麼都是值得!

5年的確唔係一段短的時間,但係繼續拖下去都唔係辦法
J&D 發表於 2012-8-12 16:43:57

謝謝!
好無奈...

我8年啦, 換黎既係咩?離婚收場.
愛佢就要放生佢, 我好明白你既感受,
但相信你好快就會好似我咁過返開心, 真正屬於自己既生活,
因為你會越黎越心淡, 直至對佢已沒有感覺.
加油, 你仲有朋友, 愛你既家人!!明天會更好!!!
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應  raychan0_0
關心妍   放生 KTV
stevenking 發表於 2012-8-12 16:53:14

謝謝!

呢位仁兄
如果我係你
一定會斬纜
因為個心已經不在
留住個人亦都冇意思
長痛不如短痛
不妨細心考慮...........
杰 發表於 2012-8-12 16:57:21

我都明!但要做到真係好難...謝謝!

回應 34# raychan0_0

作爲經曆過同樣事情的過來人,個人建議你:
1)繼續你一個人的愛情,不管結果如何,轟轟烈烈的愛一回。
我想就算現在讓你放生她,你也未必可以做的到吧?
(我们最後的結果就是:愛到最後只剩下回不去的痛。)
2)放生她,這是對大家最好的選擇。你做的到嗎?

男人 : 長情而不專一
女人 : 專一而不長情
你明我意思嗎??
表妹 發表於 2012-8-12 17:07:15

今次你錯了!
我是又長情又專一,咁多年來都有不少女仔搭上來,但我都係一心一意對我女朋友!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖