香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市2人 » 轉不轉市2好?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...7
支持鍵盤翻頁

你真係好低調喎,會唔會上埋樓我地都唔知架
fortesting 發表於 2021-08-04 10:14:40 原文
因為擔心新柳老師會退隱, 所以最緊要唔好畀你知
G1357-1359(天倫樂)巿2
分享 分享 讚好人數:2查看名單

因為擔心新柳老師會退隱, 所以最緊要唔好畀你知
Jody1017 發表於 2021-08-04 10:51:05 原文
要消失遲早都會消失,邊駛擔心咁多
renemystina
分享 分享 讚好人數:0查看名單

fortesting 發表於 2021-08-04 11:58:45 原文
講下笑啫  如果上樓一定會發報喜帖
分享 分享 讚好人數:3查看名單

fortesting 發表於 2021-08-04 11:58:45 原文
芷愛‧新柳:請別太早消失,我會很失落的!以前有批經常蒲頭的網友,一下子消聲匿跡…超級難過!fortesting不是男的,請問係咪我一直搞錯咗?
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯

芷愛‧新柳:請別太早消失,我會很失落的!以前有批經常蒲頭的網友,一下子消聲匿跡…超級難過!fortestin...
飛faiyu772 發表於 2021-08-06 04:40:34 原文
你真係唔夠細心,自從用筆名:芷愛.新柳, 同時已變性,因為 (師姐) 說變變變,變出生命力
分享 分享 讚好人數:1查看名單

芷愛‧新柳:請別太早消失,我會很失落的!以前有批經常蒲頭的網友,一下子消聲匿跡…超級難過!fortestin...
飛faiyu772 發表於 2021-08-06 04:40:34 原文
雄兔腳撲朔,雌兔眼迷離;雙兔傍地走,安能辨我是雄雌?

每個人只係人生既過客,聚散有時,唔駛失落既
renemystina

你真係唔夠細心,自從用筆名:芷愛.新柳, 同時已變性,因為 (師姐) 說變變變,變出生命力
Jody1017 發表於 2021-08-06 07:26:52 原文
果然係凡走過必留下痕跡 太好記性,我要慎思慎言
renemystina

果然係凡走過必留下痕跡 太好記性,我要慎思慎言
fortesting 發表於 2021-08-06 08:21:10 原文
因為我不想太早有腦退化症

因為我不想太早有腦退化症
Jody1017 發表於 2021-08-06 08:42:45 原文
多啲打麻雀,唔打錢就得
renemystina

多啲打麻雀,唔打錢就得
fortesting 發表於 2021-08-06 08:50:18 原文
我唔識打麻雀,喜歡捉象棋,但時下人多不懂,苦無對手

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖