香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 祝賀物語 » 祝chrishung生日快樂!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 maggie716 於 2008-9-26 09:40 發表
Chris:
      祝您生日快樂! 青春常駐! 身體健康!

maggie:

收到您的祝福,青春與健康我又滿滿的啦!!感謝您!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 poo_law 於 2008-9-26 10:55 發表
Happy Birthday
祝老公同太陽王都聽教聽話~ 全家都開開心心, 健健康康~

poo:
你的體貼祝愿,說的又是我的心聲.我是又開心又 啦!!~~

原帖由 kw_sir 於 2008-9-26 12:03 發表
估唔到, 原來你係同我同一日生日, 真係happy喇
等我唱番首歌你聽啦~~
happy birthday to you...............
happy birthday to you..................
happy birthday to chrishung...............;071 ...

kw..sir:
同樂同樂!!多謝多謝迷語王!!

原帖由 pegpeg0727 於 2008-9-26 12:44 發表
chrishung
Happy Birthday !!
祝你老公對你體貼入微, 錫到你燶, 搵錢比哂你; 太陽王就聽教聽話, 樣樣事都稱心如意, 心想果樣, 就有果樣!!! ...

peg:
好姐妹!!我好感動!!謝謝你的祝福吉言,我就等著了.謝謝!!~~

唉呀, 我遲到甘多添. 祝Chrishung生日快樂, 日日有今日,歲歲有今朝! 福氣常駐!飲杯
感恩! 我們活着很好!

生日快樂

原帖由 kento12125 於 2008-9-26 16:22 發表
唉呀, 我遲到甘多添. 祝Chrishung生日快樂, 日日有今日,歲歲有今朝! 福氣常駐!飲杯

kento:
真情不恨遲,
心意兩相知.
我常駐福氣,
愿您也滿足.
謝謝!!

原帖由 yuyu920 於 2008-9-26 16:24 發表
生日快樂

yuyu:
謝謝!!
有個可愛女兒的yuyu!!,你的祝福令我很開心啊!!

Chris, 想講嘅野俾人講晒添, 祝妳日日都咁開心, 心想事成.
生日快樂!!

原帖由 ann1029 於 2008-9-26 21:42 發表
Chris, 想講嘅野俾人講晒添, 祝妳日日都咁開心, 心想事成.
生日快樂!!

亲愛的ann:
真誠是人的試金石,你看我們倆!?
謝謝你的生日祝福,感受著你的友情我怎能不開心呢!?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖