香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 媽咪族群 » 我係單親媽媽~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...7
支持鍵盤翻頁

恭喜晒...低層都唔怕既...最緊要整得干淨企理,整齊舒舒服服就得啦...
※窗簾人※如想做各類型窗簾,免費報價及安裝度尺…
分享 分享 讚好人數:0查看名單

恭喜晒...低層都唔怕既...最緊要整得干淨企理,整齊舒舒服服就得啦......
sau2010 發表於 2011-3-9 00:41

多謝..你係住邊個屋邨架??

回應 32# 京子

HI,,, 葵涌村好住呀..算係好新啦.交通又方便..行落去都坐到mtr..我都住左葵涌好多年啦,,媽住安蔭村,,.^^我都想要.葵涌村...我等緊收信,,好心急...^^甘平時你仔仔返左學你就返工...?我女女都讀緊k1...我就返partime..^^

回應  京子

HI,,, 葵涌村好住呀..算係好新啦.交通又方便..行落去都坐到mtr..我都住左葵涌好多年啦,,...
szesze 發表於 2011-3-9 12:00

係丫,,我亞仔十一歲啦..佢返學我返工..差唔多時間出門口~
我以前住荃灣..同葵涌都好近~

你好, 恭喜你呀~~

係丫,,我亞仔十一歲啦..佢返學我返工..差唔多時間出門口~
我以前住荃灣..同葵涌都好近~...
京子 發表於 2011-3-9 12:14

你仔仔讀那間學校呀?

找到交通返放學嗎?

回應  京子

HI,,, 葵涌村好住呀..算係好新啦.交通又方便..行落去都坐到mtr..我都住左葵涌好多年啦,,...
szesze 發表於 2011-3-9 12:00

你女兒讀那間k 1?

方便接送嗎?

你有事睇唔到女兒的話,我可去你家幫手睇女兒

可pm我,我住葵芳邨
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 32# 京子

彩福邨...
※窗簾人※如想做各類型窗簾,免費報價及安裝度尺…

你仔仔讀那間學校呀?

找到交通返放學嗎?
敏carman 發表於 2011-3-9 15:02

我亞仔讀深井天主教小學..好彩學校有校車到邨接返放學~

回應  京子

彩福邨...
sau2010 發表於 2011-3-9 16:34

好遠喎~~同我

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖