香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » ~ ~ 哦 哈 唷 ~~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...351...453
支持鍵盤翻頁

回應  uglyduck
    美心西餅今日八折,有冇去買,我就去左街市果间買!
Lch123 發表於 2016-02-02 00:29:31 原文

冇買呀 等人請我食
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  uglyduck
    美心西餅今日八折,有冇去買,我就去左街市果间買!
Lch123 發表於 2016-02-02 00:29:31 原文

街市果間d珍珠奶茶幾好飲 你試過未呀

發現拖兄你都甚愛作啲野和引人不打自招嫁wo. 有冇d創新d嫁
uglyduck 發表於 2016-02-02 00:27:34 原文
对單純既細孖可能起到作用,对蠱惑既鴨就難啲啦!
G12622xxx新3於2014年7月收合格信,s3至今,一次楼影都未见过!

街市果間d珍珠奶茶幾好飲 你試過未呀
uglyduck 發表於 2016-02-02 00:33:05 原文
未呀!我好專一,獨愛咖啡!
G12622xxx新3於2014年7月收合格信,s3至今,一次楼影都未见过!

对單純既細孖可能起到作用,对蠱惑既鴨就難啲啦!
Lch123 發表於 2016-02-02 00:34:04 原文

拖兄你d橋用來用去都係果兩套 單純果d都唔信啦

Lch123 發表於 2016-02-02 00:35:45 原文

衣家m記咖啡幾$杯呀; 以前早上有免費添飲 係未冇左好耐啦

冇買呀 等人請我食
uglyduck 發表於 2016-02-02 00:31:19 原文
過两日囡囡放假,日日都會落街市食野,到時見到我地,打個招乎,講句暗號:我是鴨鴨,咁就請你食野啦!

Lch123 發表於 2016-02-02 00:35:45 原文

我就一時時 有時會專一有時愛嘗試新野

衣家m記咖啡幾$杯呀; 以前早上有免費添飲 係未冇左好耐啦
uglyduck 發表於 2016-02-02 00:40:14 原文
十三個二,冇添飲!

過两日囡囡放假,日日都會落街市食野,到時見到我地,打個招乎,講句暗號:我是鴨鴨,咁就請你食野啦...
Lch123 發表於 2016-02-02 00:41:13 原文

要甘鬼崇嫁 講埋暗號甘 怕你囡囡誤會嘛  本帖最後由 uglyduck 於 2016-02-02 00:45:30 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...351...453
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖