香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 遊戲 » 估中呢個地方,五百大洋送俾你
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...33...52
支持鍵盤翻頁

回應  c7
   轉唔到500大洋,俾儍佬,你教我,Thanks
DannyTsang 發表於 2015-08-22 19:07:32 原文

點落自己個頭道,揾【個人中心】果道,再揾【我的金幣】果道,中意過幾多過幾多唔洗客氣知唔知道  
分享 分享 讚好人數:0查看名單

快D转
我是傻的别怪我 發表於 2015-08-22 19:10:34 原文

邊道,中邊道?

快D转
我是傻的别怪我 發表於 2015-08-22 19:10:34 原文

祝你終於有收成 比多d銀傻婆煲煲靚汤潤下你個肺 講左咁多肺話

祝你終於有收成 比多d銀傻婆煲煲靚汤潤下你個肺 講左咁多肺話
喳喳 發表於 2015-08-22 19:16:19 原文

證明距一d刀唔傻!

參加者都有份 安慰獎都殺

證明距一d刀唔傻!
c7 發表於 2015-08-22 19:17:33 原文

佢係咁才能做我的偶像

快乸D转 ,唔好耍

回應 #321 c7

我入佢嘅名,又試佢個會員编号,都唔得,好,我再試

回應 #323 喳喳

多乸事

回應  c7
   轉唔到500大洋,俾儍佬,你教我,Thanks
DannyTsang 發表於 2015-08-22 19:07:32 原文

咁快爆左

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...33...52
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖