香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » IQ題 » 派糖500個金幣,看圖估地方。(已估中)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...31...37
支持鍵盤翻頁

我刚刚由屋企行山过去!
carriewwf 发表於 2015-02-09 18:10:47 原文

快D將呢間屋派俾擴4家庭,等到便秘

快D將呢間屋派俾擴4家庭,等到便秘
DannyTsang 發表於 2015-02-09 18:14:26 原文

可惜係屬於靈實醫院的!
歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我剛剛由屋企行山過去!
carriewwf 發表於 09/02/2015 18:10:47 原文

做咩丫,你唔信我丫  

做咩丫,你唔信我丫  
1010 發表於 2015-02-09 18:32:30 原文

我只係想親身見識這間鐵皮屋!
歡樂香江幸運星

鉄皮只不過係佢嘅表面,而裏面嘅佢係一個硬朗嘅鐵架,仲有佢嗰杯Dry馬天尼,,,

將軍澳
MaggieWong 發表於 2015-02-08 11:04:55 原文
調景嶺
MaggieWong 發表於 2015-02-08 11:05:57 原文

非必要都唔會去個個地方,調景嶺冇乜幾多處!再估你會估中靈實醫院!
歡樂香江幸運星

鉄皮只不過係佢嘅表面,而裏面嘅佢係一個硬朗嘅鐵架,仲有佢嗰杯Dry馬天尼,,,
DannyTsang 發表於 2015-02-09 19:24:00 原文

我見過一間疑似無人住的舊屋,好奇望一望,見到牆上酒架擺放了好多樽巨型清酒!
歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:1查看名單

咁又未必,醫院可能有好多寶藏  
1010 發表於 2015-02-08 23:11:42 原文

多謝呢個提示, 尋晚諗住上網search下"將軍澳區醫院", 不過就懶囉, hehe

真係好 多謝輝哥..安樂哂嘞

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...31...37
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
十分抱歉!本帖子已被關閉。

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖