香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 夫妻相處之道,結婚沒結婚的都看看,太精闢了!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...6
支持鍵盤翻頁

咁點解男人要女人崇拜佢,對佢溫柔,要女人支持佢、認同及理解佢吖
其實做夫妻嘅野,一世流流長...
MaggieWong 發表於 2014-08-29 16:03:53 原文

有語言障礙點氹啊
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  c7
   哄咩意思  車大砲呀  讚佢靚過林青霞
hkhk 發表於 2014-08-29 15:47:24 原文

講大話甩大牙

回應  c7
女人鐘意美麗謊言.所以蠢女人多人鐘意.
cwc 發表於 2014-08-29 16:33:39 原文

蠢嘅女人係唔可以無男人的!

回應 #16 MaggieWong
相愛時要做上述幾點有幾困難
問題係 : 生有時 死有時 相愛也有時

明白未

愛之越深 VS 恨之越切
ice_maker 發表於 2014-08-29 13:48:05 原文

唔深咪唔洗切囉

回應  MaggieWong
相愛時要做上述幾點有幾困難
問題係 : 生有時 死有時 相愛也有時
明白未
55 發表於 2014-08-29 17:55:49 原文

冇乜經驗唔多明, 我只知兩人相處出左問題先會唔相愛的

有語言障礙點氹啊
c7 發表於 2014-08-29 17:32:06 原文

你身體冇殘吖嘛?,用身體語言羅

冇乜經驗唔多明, 我只知兩人相處出左問題先會唔相愛的
MaggieWong 發表於 2014-08-29 18:17:30 原文

甘有乜問題會另二個相愛的人唔再相愛?

甘有乜問題會另二個相愛的人唔再相愛?
55 發表於 2014-08-29 18:26:50 原文

所以咪提醒大家夫妻相處之道羅,雙方做齊,分開機會小d羅 ;09

所以咪提醒大家夫妻相處之道羅,雙方做齊,分開機會小d羅 ;09
MaggieWong 發表於 2014-08-29 18:29:20 原文

如果一對夫妻係有愛,其實唔一定要相見如賓,
有時打打罵罵都是一種樂趣,
但如果無左愛,你對佢千般遷就又如何?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖