香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 義務援助 » 我系啟晴德朗新街坊,想借電鑽一用
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...5
支持鍵盤翻頁

約好時間、地點放係某個垃圾筒旁面。
用完後會通知你係果處取回物件
55 發表於 2014-07-23 10:17 原文

我怕我把BOSCH電鑽蕩失路唔識返屋企。

搞吓爛GAG...我諗樓主應該係想借鑽自己鑽,唔想麻煩我咋~

保守你的心勝過保守一切,因為一生的果效,是由心發出。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

檢討吓啦,成日話自己好受歡迎...拿拿拿..你把鑽仲受歡迎過你啦~
搞吓爛GAG...樓主應...
MaggieWong 發表於 2014-07-23 10:32 原文

嗱嗱嗱……我冇講過自己受歡迎呀!所以咪要孤獨終老囉………

嗱嗱嗱……我冇講過自己受歡迎呀!所以咪要孤獨終老囉………
Tay 發表於 2014-07-23 11:56:39 原文

點會呢!你咁好人,又煮得兩味,大把女排住隊啦,除非你心頭高~
分享 分享 讚好人數:2查看名單

講開又講,啱啱搬入嚟德朗時,有人多手搞我大門的門柄(我係有門鐘的),當時咪飛奔出去看個究竟,原來開門係一位不相識的女街坊,我仲請了對方入屋閒聊幾句,原來對方都係CYClub會員,佢講開都想搵人幫手鑽牆裝窗簾,我咪順手幫佢鑽吓囉,翌日仲攞咗碗糖水給我,真係好人。

分享 分享 讚好人數:5查看名單

剩係問我借把電鑽,又要我唔出現。真的有些難度。。。。。。
Tay 發表於 2014-07-22 23:33:47 原文

講笑咩,點會叫你咪出現哦,你都幾风趣,,,電聯,今個星期日請你飲糖水
分享 分享 讚好人數:1查看名單

講笑咩,點會叫你咪出現哦,你都幾风趣,,,電聯,今個星期日請你飲糖水
mandy88 發表於 2014-07-23 14:10 原文

OK!OK!OK!

講開又講,啱啱搬入嚟德朗時,有人多手搞我大門的門柄(我係有門鐘的),當時咪飛奔出去看個究竟,原來開門係...
Tay 發表於 2014-07-23 12:26:54 原文

嗱..好人有好報啦,又有糖水食喇~

嗱..好人有好報啦,又有糖水食喇~
MaggieWong 發表於 2014-07-23 14:54 原文

嗱嗱嗱…你仲講。唔好搞到人哋真係要煲餐糖水。

註:【不收分文,免酬勞。】本帖最後由 Tay 於 2014-07-23 15:02:26 編輯

分享 分享 讚好人數:2查看名單

嗱嗱嗱…你仲講。唔好搞到人哋真係要煲餐糖水。
註:【不收分文,免酬勞。】
Tay 發表於 2014-07-23 15:02:05 原文

怕醜呀!

怕醜呀!
MaggieWong 發表於 2014-07-23 15:09 原文

哈哈…你仲風趣,幽默。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖