香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 國際新聞 » 再睡2千人
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...5
支持鍵盤翻頁

色字头上一把刀   麻甩免费餐   抵死啦   真係贪你靓仔呀
hkhk 发表於 2014-04-09 10:16:17

就算你真係巧靚仔,都冇免費餐Ga,
出得來滖,遲早要玩,你 玩唔玩得起?本帖最後由 lomeion 於 2014-04-09 16:24:42 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

甘果啲話"有食唔食 罪大惡極"果啲咪好易中招囉
FaFa@啟晴 發表於 2014-04-09 12:43:51

"有食唔食 罪大惡極" => 係可以用係好多地方的喎!

唔一定指 "男女" 的事的呀!

包括 "肥豬肉" , "超高膽固醇蛋糕" , "勁肥差燒" 等!

分享 分享 讚好人數:0查看名單

出得來滖,遲早要玩,你 玩唔玩得起?
lomeion 發表於 2014-04-09 15:32:59

我玩得起! 因為我唔係靚仔!

我玩得起! 因为我唔係靓仔!
中华巴士仔 发表於 2014-04-09 16:49:08

人各有志,盡興吧!
溫馨提示,壽板係紅磡{ o051} 有售!

回应  lomeion
3个月的时间与324名男性发生性关係
324 / 92 = 3.52
平均每日3.52 个男人。。。。{o014...
FaFa@启晴 发表於 2014-04-09 12:17:43

點應付, 好繁忙!

人各有志,盡興吧!
溫馨提示,壽板係紅磡{ o051} 有售!
lomeion 發表於 2014-04-09 16:58:14

出得來滖,遲早要 "玩",你玩唔玩得起

越快樂越墮落!

明知快樂風險存在,仲要玩一夜情!中左招又要對付其他無故男人!

點應付, 好繁忙!
lomeion 發表於 2014-04-09 17:07:08

如果無估計錯誤, 個CASE 係大學生, 因為一次意外令自己有HIV/AIDS !

因為受左呢個打擊, 個女仔知道自己無將來!

所以停學直接去做 "性工作@姐" !

佢 "狂接客" 原因係因為佢想留多一點錢比佢的父母! 而用唔用 "安全" 純出於客的要求!

因為如果知道自己有 "傳染病" 而又刻意 "傳染" 比其他人, 是刑法來的呀!

目前全球仍有許多國家將「感染者傳染愛滋給他人」以刑法論罪,但已有許多學者及民間團體認為這種將感染者論罪既無益於愛滋疫情控制,反而侵害了感染者人權。今年(2013年)2月,美國的總統愛滋諮議會(PACHA, President’s Advisory Council on AIDS)通過了一份決議《Resolution on Ending Federal and State HIV-Specific Criminal Laws, Prosecutions, and Civil Commitments》,呼籲美國聯邦與各州終結針對 HIV(之傳染而將之入罪)的法律、起訴與拘留,並且於4月份正式於網站公告決議文。熱線愛滋小組義工Wilson將此相當值得參考的決議文摘譯於下。

不過非洲肯亞就....

點應付, 好繁忙!
lomeion 發表於 2014-04-09 17:07:08

平均8個鐘頭一次,一日三濟。

平均8个钟头一次,一日三济。
FaFa@启晴 发表於 2014-04-09 17:54:46

食藥咩, 一日三濟,患咗絕症咩?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖