香港公營房屋討論區
主頁 » 本港基建與民生 » 強積金&勞資權益 » 家務助理歲晚渴市 時薪達$110
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我叫你之嘛
mogee88 發表於 2014-01-06 22:23:11

係囉,呢幾日都唔見你嘅, 間屋搞成點?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我收巧貴,壹仟萬洗一次,應該冇問題la,
你都發咗達囉,我怕咩同你洗,你出得起銀両,
我叫声你 做...
lomeion 發表於 2014-01-06 22:26:32

我有錢又有咩所謂,最緊要洗得乾淨,乖女!

係囉,呢幾日都唔見你嘅, 間屋搞成點?
MaggieWong 發表於 2014-01-06 22:44:19

你好想見到我咩,我又冇六呎高

我有錢又有咩所謂,最緊要洗得乾淨,乖女!
MaggieWong 發表於 2014-01-06 22:45:43

你出成仟萬請我冼,我搵師傅幫你換個全新都得la,
徐非你個 係金馬筒,啊啟幫夫人!

mogee88 發表於 2014-01-06 22:58:49

見得多厭啦!167有新鮮感!

mogee88 發表於 2014-01-06 22:58:49

咁你有冇六隻撈呀?

MaggieWong 發表於 2014-01-06 23:04:57

167得五呎六bor!

167得五呎六bor!
lomeion 發表於 2014-01-06 23:07:32

襯我5呎5

襯我5呎5
MaggieWong 發表於 2014-01-06 23:08:34

咁167有 冇六隻撈?

MaggieWong 發表於 2014-01-06 23:04:57

車,同167有咩分别,又自欺欺人。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖