香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » 梅姐~好掛住你牙"
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...6
支持鍵盤翻頁

嘩嘩嘩.....好型呀, 畀d相嚟睇下. 我學佢唱歌,台風. 因為太細,冇化妝,番學唔可以學佢髮型.
debby216 發表於 2012-10-4 15:44:28

你係咪男仔嚟咖?學佢髮型
分享 分享 讚好人數:0查看名單

Felice233A 發表於 2012-10-4 16:49:51

debby 係女仔來架

debby 係女仔來架
FaFa@啟晴 發表於 2012-10-4 16:53:53

佢個人資料係男,同埋睇佢之前一直講嘢都好男仔喎

妳簽名式下面新整嗰個紫色蝴蝶結花好靚呀!我好鍾意!喺邊度搵嚟?本帖最後由 Felice233A 於 2012-10-4 17:02:31 編輯

Felice233A 發表於 2012-10-4 16:49:51

我冇學佢髮型!!唔係我. 係vasto呀.

妳簽名式下面新整嗰個紫色蝴蝶結花好靚呀!我好...
Felice233A 發表於 2012-10-4 17:01:54

我又係男又係女, 早上男,夜係女.......

妳簽名式下面新整嗰個紫色蝴蝶結花好靚呀!我好...
Felice233A 發表於 2012-10-4 17:01:54

妳成日同佢傾計都唔知佢係女仔

個人資料點寫都得喇

紫色蝴蝶結係尋日無聊得濟周圍 search 返來架

我冇學佢髮型!!唔係我. 係vasto呀.
debby216 發表於 2012-10-4 17:05:27

你喺#13樓話:「番學唔可以學佢髮型.」

所以你咪冇學囉。但言下之意,如果可以學就會學佢髮型喇。

妳成日同佢傾計都唔知佢係女仔  
個人資料點寫都得喇
紫色蝴蝶結係尋日無聊得濟周圍 search...
FaFa@啟晴 發表於 2012-10-4 17:10:10

妳真係了解佢嘅唧

咁個蝴蝶結喺邊樹search唧?唔!

你喺#13樓話:「番學唔可以學佢髮型.」

所以你咪冇學囉。但言下之意,如果可以學就會學佢髮型喇。
Felice233A 發表於 2012-10-4 17:11:39

我5會學架, 個髮型只可以上台, 5可以去街架. 姐姐.....

你想知我係男or女, 不如出嚟打羽毛球, 不過要我放工后.

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖