香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 滿東邨 » 正考慮是否接受滿東 麻煩大家幫手投票
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...8
支持鍵盤翻頁

啲人話,我老虎蟹都幫你投1呀
你要左東涌,火炭咪少個敵人囉
我號碼前過你,我唔怕
擴3 1324-1326
等左7年半+單人7年?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #1 SukiWSY

咁早些結婚搬入去一齊住吧、如果計劃好買樓/ 租樓就無咩所謂、叫佢要左先
市三 G1252
安達->啟德居屋

抽多次
安居樂業,身體健康,出入平安!

無可否認,滿東邨暫時來講交通係差少少。目前去港珠澳大桥有B6,通過地鐵東涌綫去邊都算方便。但睇長遠啲,2020年屯門至東涌嘅連接路會通車,2024年東涌西站投入使用,將代替東涌站成為東涌綫嘅終點站。其實依家嘅東涌好似以前嘅將軍澳。
U0230XXXX
09年10月尾--擴一>14年中--擴二>
18年9月--S1>10月9--見主任>11月13--S2 >
12月8--S3 >12月11--S4 >12月21--接受滿東邨

换個男朋友,沙田友大把

回應  Wing1123

如果佢哋話要,而我又話唔要嘅話,我會尊重佢哋囉,因為始終我未係佢哋嘅屋企人,同埋佢...
SukiWSY 發表於 2019-01-20 16:53:37 原文
如果你入埋結婚紙加你名,呢次拒絕下次再派會派4-5人單位
2011年11月 收藍卡非長者一人申請 (U-028)
2013年唔記得咗幾月加名~~轉擴2 2013/03(G1324-G1326)
S1:29-05-2018 / 收信:20-06-2018 / 審查:28-06-2018
S2:13-08-2018
S3:16-08-2018
S4:21-08-2018…23-08-2018正式收信派低中層滿和樓,接受配房
S5:15-12-2018…正式結束輪候

真正嘅愛情,距離並唔係一個考慮因素
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 #1 SukiWSY

你男友家人要或唔要滿東都唔會影响你哋分唔分手,咁你覺唔覺得攪呢個投票係多餘嘅呢?
水泉澳邨嘅邨民
歡迎參觀我的家 https://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=162953

回應 #24 290是什麽

想問即係2020年東涌有車去屯門?

回應 #26 Wing1123

但我沙田有名係到

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖