香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 彩盈邨 » 好開心, 入伙已經半個月喇
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...25
支持鍵盤翻頁

呢張梳化真係唔錯,
因為地方細,我老公計好每一吋每一分,
為左空間大D,所以係淘寶買電視櫃,
梳化,我地睇混...
kakawinwin 發表於 2018-10-12 21:53:11 原文

梳化淘寶買?咁重 運費要幾錢呀
我都係睇中佢又靚 細細張又唔會用太多位 haha~
外面啲傢俬鋪好多又大 細張少少但又唔岩心水.....
G-1321擴3 2013年1月藍卡
2018-5-29 網上轉S1
2018-6-16收審查信 6月27日(改左7月19)
8月1網上轉左S2 8月2收到合格信 8月14 S3/8月21日S4 派迎東 8月23日收配房信 等8月29 簽約取匙
分享 分享 讚好人數:1查看名單

好靚!
G1324xxx 擴2 Feb/13, P-0096xx (2017)
15/5/2018 S1   12/6/2018 審查,  13/6/2018 補交資料
01/Aug/2018 S2, 08/Aug/2018 S3, 15/Aug/2018 S4
17/Aug/2018 收信滿東邨

梳化淘寶買?咁重 運費要幾錢呀
我都係睇中佢又靚 細細張又唔會用太多位 haha~
外面啲傢俬鋪好多又...
Tszbear 發表於 2018-10-12 21:58:39 原文

你睇錯左喇,
我係話梳化係香港既軒X居買,
你自己去睇下啦,真係細細張唔阻位,好鬼正

電視櫃先係淘寶買呀!!!本帖最後由 kakawinwin 於 2018-10-12 22:03:02 編輯
G1300xxx   擴2   
2/2012 藍卡
15/3/17 轉市2,暫緩
29/12/17 轉S2
1/3/18 轉S3
2/3/18轉S4 3/3/18 收信派彩盈邨高層
分享 分享 讚好人數:0查看名單

好靚呀!恭喜!我都想要彩盈啊!

靚呀

好靚   好舒服

冇間房都要22萬,到時我都唔知點算,地下放護膚品果個一定係淘寶買嘅,朋友都買左個
落落520pong 發表於 2018-10-12 21:58:37 原文

裝修就唔算貴,12萬,
因為之前同屋企人住,
所以乜都要買過,
洗衣機,電視,傢俬,煤氣爐
真係乜都係錢,仲有D擺設呢,
而家買野不知幾貴,真係加加埋埋都十萬
2/2012 藍卡
1/3/18 轉S3

你睇錯左喇,
我係話梳化係香港既軒X居買,
你自己去睇下啦,真係細細張唔阻位,好鬼正
電視櫃先係淘寶買呀!...
kakawinwin 發表於 2018-10-12 22:02:27 原文

喔喔 5解左  好呀 多謝你同我講
平靚正 ٩۹(๑•̀ω•́ ๑)۶
G-1321擴3 2013年1月藍卡
2018-5-29 網上轉S1
2018-6-16收審查信 6月27日(改左7月19)
8月1網上轉左S2 8月2收到合格信 8月14 S3/8月21日S4 派迎東 8月23日收配房信 等8月29 簽約取匙

喔喔 5解左  好呀 多謝你同我講
平靚正 ٩۹(๑•̀ω•́ ๑)۶
Tszbear 發表於 2018-10-12 22:05:35 原文

唔駛客氣,搵傢俬真係搵到頭都痛埋,
屋仔細細,真係慳到位就慳,
電視櫃都平,200幾蚊人仔 本帖最後由 kakawinwin 於 2018-10-12 22:07:07 編輯
2/2012 藍卡
1/3/18 轉S3

裝修就唔算貴,12萬,
因為之前同屋企人住,
所以乜都要買過,
洗衣機,電視,傢俬,煤氣爐
真係乜都係錢,仲有...
kakawinwin 發表於 2018-10-12 22:05:03 原文

係哦,裝修包啲咩,可唔可以介紹俾我丫,淘寶買嘅電視櫃都正,羨慕死了
安居樂業

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...25
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖