香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區3人 » 市3 不斷見人報喜, 但我仲係S2
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

樓主加油 本帖最後由 zeniacheng 於 2018-01-10 22:00:13 編輯
大陸人唔好再落嚟香港爭公屋!隔離屋勁多大陸人5年生3件,拎曬福利又想轉大屋,好憎佢地
分享 分享 讚好人數:0查看名單

應該今期都派到
1296有冇機會今year派到安泰or深水埗?
tonyyu198387 發表於 2018-01-10 21:27:26 原文
大陸人唔好再落嚟香港爭公屋!隔離屋勁多大陸人5年生3件,拎曬福利又想轉大屋,好憎佢地

回應  jessieng711
打電話追下
janechunho 發表於 2018-01-10 19:48:09 原文

#2712 2712? 打親去都係1823 熱線既人聽, 答完等於冇答
市3, G1282
17/1/2018 S3 最後一次機會

你幾時拒絕的?打去或親身上樂富問下
zeniacheng 發表於 2018-01-10 20:11:52 原文

WEBSITE 應該15/12 轉我拒絕字
市3, G1282
分享 分享 讚好人數:1查看名單

所以你朝早去樂富問啦
#2712 2712? 打親去都係1823 熱線既人聽, 答完等於冇答
jessieng711 發表於 2018-01-11 09:34:27 原文

回應 #23 jessieng711
打去要求房處覆你電話
g1291

呢家咁急,當然直接上去樂富問啦,都開派了
回應  jessieng711
打去要求房處覆你電話
janechunho 發表於 2018-01-11 11:04:21 原文

呢家咁急,當然直接上去樂富問啦,都開派了
zeniacheng 發表於 2018-01-12 06:37:23 原文

打左去問, 已要求房署職員回覆~~1823 熱線話我仲係等待配房階段
市3, G1282

但1823好似10至14個工作天房署先會回覆架,唔知佢會唔會覆你快啲呢?,所以如果你可以朝早早啲去樂富問可能會好啲,因為要拎籌
打左去問, 已要求房署職員回覆~~1823 熱線話我仲係等待配房階段
jessieng711 發表於 2018-01-12 09:52:30 原文

但1823好似10至14個工作天房署先會回覆架,唔知佢會唔會覆你快啲呢?,所以如果你可以朝早早啲去樂富問可能...
zeniacheng 發表於 2018-01-12 10:36:09 原文

估佢唔到O甘快, 房署剛剛覆左我, 不過都係嗰D 癈話~~咩
你依家係配房階段排緊隊, 排幾耐答你唔到, 因為依家都一路排緊, 再加上我地唔係冇派屋比你架, 不過你上次拒絕左順安~~等等, 所以現階段只有等
O甘囉~~
市3, G1282

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖