香港公營房屋討論區
主頁 » 消費情報 » 搵好嘢食 » 去邊度食自助餐好呢?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...9
支持鍵盤翻頁

回應  含蕉到日落 你係咪想講含到明天呀?
如果含到明天,都唔爆隻蕉,咁隻蕉就掉得架啦
一...
我係女仔 發表於 2017-12-24 21:53:06 原文
哦,咁你快去检讨下啦,,
分享 分享 讚好人數:1查看名單

咩叫天明?
我係女仔 發表於 2017-12-24 19:08:10 原文
含卵到天明,出自某级友手笔
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #21 含蕉到日落
我成日都覺得自己要檢討架,做人一定要進修,活學活用,咁先會進步架麻,下下都原地踏步,係人都厭啦

回應  含蕉到日落
我成日都覺得自己要檢討架,做人一定要進修,活學活用,咁先會進步架麻,下下都原地踏步...
我係女仔 發表於 2017-12-25 23:53:18 原文
咁快D離婚找过個

回應 #24 含蕉到日落
點解要離婚搵個個呢?
對住自己老公唔洗進修既咩? 難道你喜歡對住條死魚過世?講就話無所謂,實質……如果唔咪點會咁多男人有sp,小三,小四呢

當你老婆係咁你就知發生咩事
本帖最後由 我係女仔 於 2017-12-26 01:03:45 編輯本帖最後由 我係女仔 於 2017-12-26 01:06:05 編輯

回應  含蕉到日落
點解要離婚搵個個呢?
對住自己老公唔洗進修既咩? 難道你喜歡對住條死魚過世?講就話無...
我係女仔 發表於 2017-12-26 01:00:22 原文
因为D人,有$,,冇$,包乜,包春卷就有份

有時啲野唔無睇得咁簡單,你可以保證到你結左婚一生都唔會有其他女人咩,我相信無一個男人可以保證到羅

回應 #26 含蕉到日落
講真,我唔會低估你地啲男人個喎,什至覺得你地好叻添,大把方法暪住自己女人,可以玩足咁多年,我好佩服架

回應 #26 含蕉到日落 同埋而家出面既女人唔洗包架,好多有工作,唔同以前,什至幫你比埋出街錢都得,你out左啦

回應  含蕉到日落
講真,我唔會低估你地啲男人個喎,什至覺得你地好叻添,大把方法暪住自己女人,可以玩足...
我係女仔 發表於 2017-12-26 01:25:43 原文
各有各玩,活色生香

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖