香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 興建供應 » 心情唔好現在落去彩盈,回來了有相睇
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...13
支持鍵盤翻頁

原帖由 maggieho516 於 2008-6-27 19:35 發表
咁我哋7月先取key咪冇優惠?

同感!!煤氣公司搞邊科?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回復 20# 的帖子
身份證冇其他

thx!aaling168hk.....

真係多謝樓主報料,
好彩你去睇下姐,如果唔係我地咪miss左煤氣個promotion.
請問星期日佢有無開嫁.
另外想請問下去彩雲條隧道開左咪,你點知係通去彩雲ga,sorry問咁多,因為娘家係彩雲,好想知,thx~~~

咁我睇啱都去訂左先喇.....煤氣公司咁都有ge,好心佢做得promo就做長d la,至到6月30日都唔知有幾多戶可以受惠

回復 24# 的帖子
你點知係通去彩雲-我聽保安亞姐講的,

星期日佢有無開嫁.我唸有,不過真係唔知,我明天幫你問下

原帖由 Z27 於 2008-6-27 19:46 發表
同感!!煤氣公司搞邊科?

有冇搞錯!未入伙個promotion就停?
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

辛苦哂!希望你快D收到信或者電話啦

原帖由 aaling168hk 於 2008-6-27 20:07 發表
你點知係通去彩雲-我聽保安亞姐講的,

星期日佢有無開嫁.我唸有,不過真係唔知,我明天幫你問下

真係十分唔該

原帖由 Vick Yeung 於 2008-6-27 20:10 發表

有冇搞錯!未入伙個promotion就停?

唔係停..係7月1號開始加價..我今日先去完登記黎..

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...13
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖