香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 想當年……
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

1010就係阿丙
55 發表於 24/11/2015 18:08:10 原文

你係咪想我丙  

你係咪想我丙  
1010 發表於 2015-11-24 18:14:32 原文

阿丙好過丁

回應 #10 和諧熊

花姊共你  估中八九
菩提本無樹
分享 分享 讚好人數:0查看名單

公平,公正,唔好一时一樣

我有時間同話題啱會講吓㗎,但有時真係好忙耶!而家又要……繼續努力……做家務了!88
擴3轉市3,G1291xxx,12/12/11藍咭,10/12/13審查。6月2日派第一次順安……拒絕!2018年1月8日轉S4,希望派到適合我哋嘅單位!1月10日收信派居泰樓……5月17日終於攞匙收樓  (^ω^)

回應  和諧熊
仲有77同99,55 66 只係路人甲乙丁
55 發表於 2015-11-24 17:54:54 原文

還記得當年的 55 / 666 排位貼~~~~ 小小內心的回憶!   謝謝你!

回應  和諧熊
花姊共你  估中八九
hkhk 發表於 2015-11-24 19:03:09 原文

其實我私底下還計緊 市3的!  

新牛 同 安3 都是推敲式中計算到   而且中晒  

不過唔敢再出推敲貼啦~~~ 費事同公職不符,

已經有同事見我手機上CYCLUB, 知道左我個身份~~~~~~~ 一陣同阿頭爆我比人停約就死火
分享 分享 讚好人數:1查看名單

3 姨唔見咗~   
jp_dannywong 發表於 2015-11-24 18:06:17 原文

係囉~~~~ 3姨去左邊呀?

1010就係阿丙
55 發表於 2015-11-24 18:08:10 原文

"仲有77同99,55 66 只係路人甲乙丁"

忘記了 甲乙X丁 => X=1010=阿丙

回應 #27 和諧熊

費事同公職不符  小心啦
菩提本無樹

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖