香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » cotchan 吹水
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...25...37
支持鍵盤翻頁

回應 #237 c7

我本來是上傳波鞋相,點知搞錯
很感激Cyclub,也越来越爱怡明!!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

請熊熊哥幫我哋做audit
cotchan 發表於 2014-07-29 20:08:46 原文

哈哈,,,,, 唔好玩啦, 我收client 2000 /hr 的!

不過無job 射上來比我review 我先上來游盪!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

哈哈,,,,, 唔好玩啦, 我收client 2000 /hr 的!
不過無job 射上來比我review 我先上來游盪!
大頭熊 發表於 2014/07/29 22:10 原文

回應  c7
    我本來是上傳波鞋相,點知搞錯
(風一樣的女人) 發表於 2014-07-29 21:51:20 原文

你再按"編輯",然後 按"圖片"再上傳啦!不過要在"提交"前,刪除之前唔想要的小圖!
再試試啦!
歡樂香江幸運星

試諗吓 Maggie 個樽 , 都好有型有相,仲好好味添
cotchan 發表於 2014-07-29 20:53:26 原文

千祈唔好當我係靚女人就一定唔會失望!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #234 (風一樣的女人)

好靚  吾好山
菩提本無樹

早晨第一!
分享 分享 讚好人數:2查看名單

有冇人未訓

千祈唔好當我係靚女人就一定唔會失望!
MaggieWong 發表於 2014/07/29 22:55 原文

我一視同仁的

早晨啦!

起身返工囉, 各位大哥大姐!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...25...37
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖