香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 旺角高速睇磚記...
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

咁跪安啦!
Marble2016 發表於 2018-09-27 12:40:34 原文
你仲5跪,快那D跪
分享 分享 讚好人數:0查看名單

老喵有幾老?
Marble2016 發表於 2018-09-27 12:39:43 原文
一歲喵,七歲人
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #119 蔡蕙
我星期日先去左宜家睇,問過員工只有廚房可幫你設計。上門度尺收500包安裝。廚房造價最平23000起。其它位置要自己設計了
G13051XX (市3)
2012年4月25日 藍卡,14年5月17日 審查完
14年6月17日 轉S2, 16年4月 轉市區, 18年1月 變回S2
18年8月轉S3, 9月4日轉S4,9月6日收信派海盈, 感恩!!
分享 分享 讚好人數:2查看名單

你仲5跪,快那D跪
傻D5傻D 發表於 2018-09-27 12:41:45 原文

呢句係咪疑似粗口嘅用词?
下次冇交易,拜拜!
波子U0391

老喵,捐比港大,一鳥百了
傻D5傻D 發表於 2018-09-27 12:31:54 原文

如果老到剩番我一個,我會畀港大,搵佢地執埋我手尾,好有意義,Good Idea!
安居樂業,祝各位早日上樓!

如果老到剩番我一個,我會畀港大,搵佢地執埋我手尾,好有意義,Good Idea!
怒亦喵 發表於 2018-09-27 13:09:26 原文
殓房区,有人撩的

搭單請教一下,因資金短缺,如只係整平滑地面,上面就咁舖膠地蓆可以嗎?
一人單位,擺放了床及傢具,外露的...
macnew 發表於 2018-09-27 11:54:35 原文

自己落手搞,可能仲快仲抵!
為了可以給大家(尤其輪候公屋的朋友)參考,懇請你輸入及保留申請書/藍卡編號(最少首四個數字)、申請區域、家庭人數、申請進度、上樓歷程等資料。

殓房区,有人撩的
傻D5傻D 發表於 2018-09-27 13:14:30 原文

我會預先聯絡聖雅各福群會,佢哋會安排一條龍服務,直到撒灰為止,我曾經送過一位朋友一程,見到聖雅各安排得好好,而且做事好有heart

殓房区,有人撩的
傻D5傻D 發表於 2018-09-27 13:14:30 原文

我到時刀睇唔到佢撩我啦!

我唔熟九龍, 我哋算唔算係街坊。
ckw1213 發表於 2018-09-27 12:31:41 原文

緊係算街坊啦!係長沙灣街坊    
由蘇屋邨沿住興華街向海直行,就可以嚟到海盈

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖