香港公營房屋討論區
主頁 » 本港基建與民生 » 學校&教育制度 » 佐敦谷聖若瑟天主教小學~ 開學啦!!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

唔通企近老師果個?  有d 似wo
賈定珍 發表於 1-9-2009 09:31

唔係呀.. 夢夢契媽.. 努力d再搵下啦
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔係呀.. 夢夢契媽.. 努力d再搵下啦
pegpeg 發表於 2009-9-1 10:10

我係講緊企o係果三棵樹中間著桃紅色衫黑褲果果個wo.  果個唔係老師黎架?  咁係校工?

一起身就聽到鐘聲,頭先有d上運動堂,老師叫咪講野,我唔開窗都聽得好清楚呀!
小朋友加油呀!開開心心過著校園生活啦.....

"唔通企近老師果個?  有d 似wo"
我見你咁打, 仲以為你搵緊vdvd, 原來係搵老師..  
但我都係見過佢地一次咁多, 都未認到邊個係老師, 邊個係校工lu..

e.....kenny, 咁會唔會提議下yiyi第日都讀呢間呀
賈定珍 發表於 2009-9-1 09:33

yiyi

知la~ 又係密碼
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

學校位置係邊樹呀 ?
全日制 ?
有冇需要企得咁埋 ?
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

一起身就聽到鐘聲,頭先有d上運動堂,老師叫咪講野,我唔開窗都聽得好清楚呀!
小朋友加油呀!開開心心過著校園生活啦.....
亞敏 發表於 2009-9-1 10:42

老師叫咪講野~

學校位置係邊樹呀 ?
全日制 ?
有冇需要企得咁埋 ?

VickYeung 發表於 1-9-2009 12:14

唔係嘛..vick vick 你唔知間學校o係邊樹...  咪就係基金樓後面間新學校囉, 佢原身係彩雲聖若瑟小學既下午校, 但由2009/2010年度開始要轉全日制既關係, 故此上下午校要拆開喇 新校舍就o係我地cy囉..
佢地都唔係企得好埋,只係由一邊咁影過去, 視覺上就會覺得好迫咁囉 (因為我今朝有份企o係出面, 所以咁清楚..hehe )

"唔通企近老師果個?  有d 似wo"
我見你咁打, 仲以為你搵緊vdvd, 原來係搵老師..  
但我都係見過佢地一次咁多, 都未認到邊個係老師, 邊個係校工lu..
pegpeg 發表於 2009-9-1 10:42

見到 la~ 見到 la~

唔係嘛..vick vick 你唔知間學校o係邊樹...  咪就係基金樓後面間新學校囉, 佢原身係彩雲聖若瑟小學既下午校, 但由2009/2010年度開始要轉全日制既關係, 故此上下午校要拆開喇 新校舍就o係我地cy囉..
佢地都唔 ...
pegpeg 發表於 2009-9-1 12:53

Sorry , 我踏入左老人痴呆階段 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖