香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 女性族群 » 靚太如果你地好似慘案媽甘比佬抛弃,會點避免慘案
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

個男人要走,我會比佢走,男人同女人冇話冇左邊個唔得。仲要活得比人好。
suesue33 發表於 2014-06-08 21:05:39 原文

今時今日既女士們係堅過男人
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:4查看名單

咁早結婚生子!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

努力做到比前更開心快樂!x 2
OH YES IT's FREE 無人駕駛自助傢俬徵送
新界2, G124xxxx, 08 年入表,審查2次時間唔記得,3次不受歡迎屋,2次寶田,13轉市區,^_^竟然得左 啟晴.

會堅强同BB活得更精彩,比心機教好個BB,讓個男人有朝一日後悔,
分享 分享 讚好人數:2查看名單

如果男人有小3

我不會去找小3出氣

我會插爆自己的男人
因為他知自己有老婆,
仲要死出去玩,DD就係底打

但小3,係有可能吾知個男人係有頭家架
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:1查看名單

咁早結婚生子!
hiutung 發表於 2014-06-08 22:29:37 原文

無問題r

好彩
我找到件好佬本帖最後由 kitmak 於 2014-06-08 22:42:14 編輯
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

如果男人有小3
我不會去找小3出氣
我會插爆自己的男人
因為他知自己有老婆,
仲要死出去玩,DD就係底打
...
kitmak 發表於 2014-06-08 22:34:13 原文
但明知道你地有好好的家還想插手的,是不是該好好的教訓下呢?

豆豆屋 發表於 2014-06-09 00:34:21 原文

有自己的安樂窩
超感恩   超開心

豆豆屋 發表於 2014-06-09 00:34:21 原文

牛唔飲水....
開心每一秒,快樂每一天,如意每一年,健康到永遠﹗
珍惜現在所有的,放下不能擁有的,不要計較你沒有的!

个佬走左小事,最緊要有錢
2011年3月转2人,擴2,No12721xxx,审查;2013年3月,10月7日S3,,10月9日S4,收信派瀝源村拒絕不要,10月14日轉拒絕字,11月25日轉返S2,1月3號收信派第二次,博康村,1月9號轉拒絕字,1月31号收信欣泉(高層)

丨一一丿丨丨乛丶

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖