香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區2人 » 市2人 G1267....有人派到請回應一下(不計天輪樂)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #7 lomeion
     可能相差幾百個號碼,  就要相差幾個月見主任 !
      G12675XX(X)  一次都未派呀......
市2         G12675xx(0)
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  lomeion
     可能相差幾百個號碼,  就要相差幾個月見主任 !
      G12675XX(X)  一次都未派...
angelsung 發表於 2014-05-29 13:17:20 原文

我係1268,上年已見主任,合格已經一年两個月,
一次都末派,号碼遲你好多,但早見你成年,
點解,唔明房暑?

回應 #12 lomeion
  可能我13年2月改過住址和通訊地址,
  所以影响佢地出信......:15:16 編輯本帖最後由 angelsung 於 2014-05-29 23:18:31 編輯

我係1268,上年已见主任,合格已经一年两个月,
一次都末派,号码迟你好多,但早见你成年,
点解,唔明房...
lomeion 发表於 2014-05-29 18:04:37 原文

请问你上年幾時見主任?幾時再到我們派樓
市2,1268,11月19 日S3,11月21日S4,11月27日第一次收信派安達邨!感恩!安居乐業!

RE: 市2人 G1267....有人派到請回應一下(不計天倫樂)
回應 #14 Double88

你是否天倫樂?

今日收到信 派美德樓是G1261      市2人
我應該冇份

回應 #10 angelsung

我12679,都係上年3月中見主任..你早過我無理由遲過我見主任架...
你係咪上訴case???
市2~~德朗是我家~

请问你上年幾時見主任?幾時再到我們派樓
Double88 發表於 2014-05-29 23:03:52 原文

我係4月,我睇美德都好危!

回應  lomeion
  可能我13年2月改過住址和通訊地址,
  所以影响佢地出信......:15:16 編輯
angelsung 發表於 2014-05-29 23:00:53 原文

主任有冇話巧快派?

回應 #7 lomeion
毎次問房署佢地照讀出網上的編號 ,和我的編號相差幾個就到 .
但我的編號前面有雜合不同人數同地區 ?
我只想知我的編號前面有幾個 ( 市2人 ) ? 答唔到我 ......

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖