香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 女性族群 » 請問有無人買果只無繨胸圍用?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我買過"袋X分"類似膠物體既無縫胸圍,又貴又唔巧著,著左一次就長埋櫃中~...
MaggieWong 發表於 2013-10-31 09:23:35

袋住分貴野丫... 無縫450蚊架, 靚爛佢都好過放爛,用啦
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇
分享 分享 讚好人數:0查看名單

袋住分貴野丫... 無縫450蚊架, 靚爛佢都好過放爛,用啦
isAnna 發表於 2013-10-31 09:30:13

見到靚又減價就買,我衣櫃起碼有10幾個以上,,但著黎著去都係果3,4個~

見到靚又減價就買,我衣櫃起碼有10幾個以上,,但著黎著去都係果3,4個~
MaggieWong 發表於 2013-10-31 09:54:31

著靚D, charm~
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

isAnna 發表於 2013-10-31 09:30:13

好貴。本帖最後由 張其 於 2013-10-31 11:13:39 編輯

著靚D, charm~
isAnna 發表於 2013-10-31 10:09:44

冇料之人只係買黎欣賞

冇料之人只係買黎欣賞
MaggieWong 發表於 2013-10-31 11:34:07

難道你…

難道你…
杜拉格斯 發表於 2013-10-31 12:44:32

嘩!嘩!嘩!

嘩!嘩!嘩!
張其 發表於 2013-10-31 12:47:50

細聲D,唔好比人聽到

難道你…
杜拉格斯 發表於 2013-10-31 12:44:32

我係咩都唔關你事的!

無鋼線,.....冇承托唔怪得你話DUP晒啦!
MaggieWong 發表於 2013-10-31 09:25:37

地心吸力。。。對我d冇乜分量嘅小蜜桃來講,唔會構成威脅啦~鋼線。。。留返比你d大木瓜用啦
常樂我淨

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖