香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 冷知識 » 史上最強30句「殺死」女人的話 (上)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 10# vasto

嘩 ~~`  拒甘至死不渝  你就S得抵啦

回應  vasto

嘩 ~~`  拒甘至死不渝  你就S得抵啦
HSP 發表於 2013-3-13 23:54:21

曾經S左,又醒返hehe!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 12# vasto

你真系幸福嘍   有人殺S你二次.......................

回應  vasto

你真系幸福嘍   有人殺S你二次.......................
HSP 發表於 2013-3-14 00:11:58

我好難殺得S架!囗花花I don“t like

不是每個也會給殺死的...
五月天靈兒 發表於 2013-3-13 03:47

如果女方根本對男方毫無感覺甚至反感...
可能一把車埋去!
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

回應 14# vasto

當然  我呢三十句殺死女人的話.....如果吾帶住坎坷落魄又隐藏唏嘘无奈的眼神對住女人講就會口花花   扮足梁X偉眼神來講...個女人死梗都得啦

回應  vasto

當然  我呢三十句殺死女人的話.....如果吾帶住坎坷落魄又隐藏唏嘘无奈的眼神對住女人講...
HSP 發表於 2013-3-14 00:26:28

咁你殺左幾多件先收手?或仲未收手呢?

回應 14# vasto

當然..........婚後才講呢三十句話殺傷力減半........................

回應 17# vasto

唉 ~~~`   吾好提啦   可憐我做左老襯十幾年先學到呢三十句   家下對住拒全無殺傷力了..............

回應  vasto

唉 ~~~`   吾好提啦   可憐我做左老襯十幾年先學到呢三十句   家下對住拒全無殺傷力了....
HSP 發表於 2013-3-14 00:34:13

老襯!千其唔好諗住扮梁茶偉另某高就啊!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖