香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 生活點滴 » 今日既滋補午餐
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 亞力山大帝 於 2009-1-9 14:53 發表

尋晚食完凍野、飲完凍野就暖番啦!

問過架,三蛇膽要成$300呀!好貴!食左曉飛咩?

吓 $300隻膽,曉飛都係咁話.你食埋我果份喇
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 盈富街坊 於 2009-1-9 15:02 發表

咁大帝係咪做俾錢嗰個呀

我做自己食晒成個A餐果個!

原帖由 maggie 於 2009-1-9 15:02 發表

吓 $300隻膽,曉飛都係咁話.你食埋我果份喇

唔係$300一隻,係$300三隻!

但係都貴呀,俾$300俾我呀,我教佢飛都得呀!

原帖由 亞力山大帝 於 9-1-2009 15:00 發表

叫個C餐,妳食蛇羹、pegpeg食糯米飯、最後街坊飲蛇酒!搞掂!

e.....乜咁益我呀! 但係要我入蛇鋪食糯米飯, 我要三思

原帖由 pegpeg 於 2009-1-9 15:10 發表

e.....乜咁益我呀! 但係要我入蛇鋪食糯米飯, 我要三思

而家唔會表演劏蛇架啦!

睇完大帝今日咁補嘅呢一餐攪到我心郁郁想下個禮拜去公司附近食餐蛇添, 不過如果下星期冇咁凍我驚會補到流鼻血

原帖由 盈富街坊 於 2009-1-9 15:29 發表
睇完大帝今日咁補嘅呢一餐攪到我心郁郁想下個禮拜去公司附近食餐蛇添, 不過如果下星期冇咁凍我驚會補到流鼻血

星期一個氣溫應該仲頂得住既!

原帖由 亞力山大帝 於 2009-1-9 15:08 發表

唔係$300一隻,係$300三隻!

但係都貴呀,俾$300俾我呀,我教佢飛都得呀!

大帝聽聞你係碌樹, 樹又點曉飛, 仲有係咪俾$300你會開班教人飛先, 街坊們, 大帝教飛天, 包唔會跌死, 教唔識原銀奉還

原帖由 盈富街坊 於 2009-1-9 15:42 發表

大帝聽聞你係碌樹, 樹又點曉飛, 仲有係咪俾$300你會開班教人飛先, 街坊們, 大帝教飛天, 包唔會跌死, 教唔識原銀奉還

打到飛起算唔算呢?;1598; ;1598;

原帖由 亞力山大帝 於 2009-1-9 15:49 發表

打到飛起算唔算呢?;1598; ;1598;

C喇哥哥,你激嬲皇上,驚唔驚俾人拖去午門間斬呀?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖