香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » 梅姐~好掛住你牙"
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

大姐大典範,曾經是我讀書時的模訪對象
vasto 發表於 2012-10-4 15:31:05

邊方面 ?化妝?台風?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

邊方面 ?化妝?台風?
debby216 發表於 2012-10-4 15:32:55

一定唔係台風啦,我上台..腳都震
化妝,髮型

一定唔係台風啦,我上台..腳都震
化妝,髮型
vasto 發表於 2012-10-4 15:39:36

嘩嘩嘩.....好型呀, 畀d相嚟睇下. 我學佢唱歌,台風. 因為太細,冇化妝,番學唔可以學佢髮型.

好中意佢極具磁性的聲音~可惜咁好嘅女人,冇男人懂得珍惜佢
常樂我淨

嘩嘩嘩.....好型呀, 畀d相嚟睇下. 我學佢唱歌,台風. 因為太細,冇化妝,番學唔可以學佢髮型.
debby216 發表於 2012-10-4 15:44:28

個時我都好细ga
當時ge年代無K唱ga,成日去bar有琴師伴奏,成日唱佢d歌,因為我係粗聲線
去街先整妖女look,返學個頭髮都成日俾人捉
陳年舊照要來嚇人咩,連我自己都唔認得自己

好中意佢極具磁性的聲音~可惜咁好嘅女人,冇男人懂得珍惜佢
老貓 發表於 2012-10-4 15:53:23

女人就係咁苦命了

個時我都好细ga
當時ge年代無K唱ga,成日去bar有琴師伴奏,成日唱佢d歌,因為我係粗聲線
去街先...
vasto 發表於 2012-10-4 15:57:37

我讀書已經有K, 我細DD... 我地成日去探班都帶野比佢食, 我又記得整左件T比佢, 之后係TV見到佢穿, 我好開心呀....... 好難忘呀.....

我讀書已經有K, 我細DD... 我地成日去探班都帶野比佢食, 我又記得整左件T比佢, 之后係TV見到佢穿, 我...
debby216 發表於 2012-10-4 16:09:44

啊梅真係係ge超级fds
你扮佢?你男扮女咁激啊

UNISEX

UNISEX
debby216 發表於 2012-10-4 16:20:39

掂!型!正good ar

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖