香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市二等候區
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

• no : 12391
  • 第一次 24/4 派順天
  • 等第二次
  • 啟晴邨
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

No.1219,待派第1次,家陣step4,
本身擴展,之前房署完全冇通知過我可以轉市區,
攪到通我審查時,去睇返公屋資...
alcwing 發表於 2012-8-9 14:24:33

乜原來背後有甘多辛酸吏   
希望房署可以儘快安排新樓比樓主

回應 11# Princess妹

哈哈 本來我都想放呢幅圖上去...呢啲默契真係唔係普通綱友可以做到

1.Num1224
2.第一次派鴨脷洲村
3.等派第二次
4.希望牛下第二輪有份
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我投唔到票.
NO. 12206 STEP 1. 想要牛下/啟晴

12206 仲審緊.....!
得償所願 感恩萬分

1.Num1224
2.第一次派鴨脷洲村
3.等派第二次
4.希望牛下第二輪有份
namko 發表於 2012-8-9 16:21:58

SUPPORT

我投唔到票.
NO. 12206 STEP 1. 想要牛下/啟晴
dayuen 發表於 2012-8-9 16:25:15

投唔到票 要搵楊經理幫下手 ..
但你審查完仲未有結果咩 仲係 STEP 1 嘅

投唔到票  要搵楊經理幫下手 ..
但你審查完仲未有結果咩  仲係 STEP 1 嘅
FaFa@啟晴 發表於 2012-8-9 16:35:58

我再返返入呢度, 佢又話我已投票. = ='"
我打左去問房署, 又約我22號見主任.

我再返返入呢度, 佢又話我已投票. = ='"
我打左去問房署, 又約我22號見主任....
dayuen 發表於 2012-8-9 17:10:47

又要見主任..可能有文件要補..希望妳順利喇

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

如果你是輪候冊人士,請分享你的申請進程,謝謝! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖