香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 體育新聞 » 劉翔又再於奧運留憾
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

唔關數字事! 關人既事! 哩四年搞乜野先, 傷患唔係噚日發生, 傷患個個運動員都有, 唔通俾8條8有傷患都跑第一???本帖最後由 demonliu 於 2012-8-7 23:14:58 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔關數字事! 關人既事! 哩四年搞乜野先, 傷患唔係噚日發生, 傷患個個運動員都有,  唔通俾8條8有傷患都...
demonliu 發表於 2012-8-7 23:12:55

呢四年佢好努力架喎,我想講咁啱又係呢個 No.啫,咁邪門
有,很好,沒有,也沒關係

是他在奧運的編號,京奧&倫奧不約而同都是 #1356
表妹 發表於 2012-8-7 22:43:19

My God!

睇到其他討論區有D人寫嘅嘢,令我更加心傷
表妹 發表於 2012-8-7 22:49:09

寫啲乜嘢令妳傷心成噉?

回應 1# stevenking

見佢堅持用左腳單腳跳跳畢全程,好有體育精神,好感動!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

好可惜!!

寫啲乜嘢令妳傷心成噉?
Felice233A 發表於 2012-8-7 23:34:48

總之係好難聽嘅嘢啦,例如是做戲,輸唔起
如果佢真係是假的,應該到決賽先扮都未遲囉
我絕對相信他是真的傷了,睇住佢單腳跳去終點,吻別個欄
有,很好,沒有,也沒關係

回應  stevenking

見佢堅持用左腳單腳跳跳畢全程,好有體育精神,好感動!
Felice233A 發表於 2012-8-7 23:38:29

無錯,佢單腳跳嘅片段最令我感動
人生自古誰無死,名傳後世如永生。

總之係好難聽嘅嘢啦,例如是做戲,輸唔起
如果佢真係是假的,應該到決賽先扮都未遲囉
我絕對相信他是真的...
表妹 發表於 2012-8-7 23:47:33

算數啦,不要理會那些逢中必反嘅人
人生自古誰無死,名傳後世如永生。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖