香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 體育新聞 » 今後深夜倫敦奧運開幕
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

2012年倫敦奧運會開幕典禮”,無線電視明珠台及亞洲電視本港台從3:45時至上午7時,咁咪唔洗順
bard 發表於 2012-7-27 22:52:30

bard...妳都鍾意睇波架...
陳小灰會唔會一齊睇架...   

回應 11# LadyYaYa

以前都睇波架,好多有型嘅靚仔,今晚系奧運會開幕典禮窩,唔系睇波啊,你的頭像系你養嘅狗仔嗎,而家還在嗎
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  LadyYaYa

以前都睇波架,好多有型嘅靚仔,今晚系奧運會開幕典禮窩,唔系睇波啊,你的頭像系你...
bard 發表於 2012-7-27 23:06:53

我有 2 隻寶貝...因入住公屋唔養得...所以一早找了愛心的新主人...
雖然好唔捨得...新主人成日都有 send 狗狗相片比我地...OK啦...
yaya 2 個 baby 愛護動物協會領養...

都想推廣有愛心及責任心的主人...去當地領養猫狗...等佢地可以有個溫暖的家...

yaya 2 個寶貝...
囝囝...PUDING  松鼠
囡囡...MUI MUI 約瑟爹利 (頭像)本帖最後由 LadyYaYa 於 2012-7-28 01:07:27 編輯

回應 10# LadyYaYa

如果夠精神就會看,由3:45-7:00都幾長時間。你會不會看呀! 本帖最後由 amythepooh 於 2012-7-27 23:57:45 編輯

大家可以睇
最新消息:倫奧開幕禮會由Beckham用招牌式香蕉型射門,射個特製既火球上主火炬塔內...
FaFa@啟晴 發表於 2012-7-27 21:41:36

遺憾的是碧咸不被選入英國奧運足球隊
人生自古誰無死,名傳後世如永生。

2012年倫敦奧運會開幕典禮”,無線電視明珠台及亞洲電視本港台從3:45時至上午7時,咁咪唔洗順
bard 發表於 2012-7-27 22:52:30

凌晨3:45播開幕,實在太夜頂唔順要瞓覺啦
人生自古誰無死,名傳後世如永生。

回應  LadyYaYa

如果夠精神就會看,由3:45-7:00都幾長時間。你會不會看呀! 本帖最後由 amythep...
amythepooh 發表於 2012-7-27 23:55:10

yaya 部妳一齊睇喇...   

凌晨3:45播開幕,實在太夜頂唔順要瞓覺啦
stevenking 發表於 2012-7-28 00:32:46

KING SIR... 最醒係你訓一訓好精神...

遺憾的是碧咸不被選入英國奧運足球隊
stevenking 發表於 2012-7-28 00:29:08

KING SIR...yaya 妹好鍾意利雲杜夫斯基多 D 喎...

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖