香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 假安心出行
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:1查看名單

部份公務員 不滿正苦 為糧支 死死氣番工 有機會就玩吓小動作 今次玩大咗 刑事
暗號 發表於 2021-11-02 18:26:41 原文
無損到人、不利到己……咁阿Q嘅!
葵芳邨

要佢嘔番十年人工就差唔多,都唔知佢平時做野手腳乾唔乾淨
市4 G1334 首派 逸東邨 垃圾房位 滿意 感謝政府

無損到人、不利到己……咁阿Q嘅!
CECICCY 發表於 2021-11-03 10:12:34 原文
佢忍吾到手 試過冇事 吾代表次次得
分享 分享 讚好人數:0查看名單

要佢嘔番十年人工就差唔多,都唔知佢平時做野手腳乾唔乾淨
NancyCrazy 發表於 2021-11-03 18:57:12 原文
真係冇人知

唉 ! 為通關勁擾民疫情嚴峻就咩都唔做, 疫情平和就............我住新界嘅呢兩年好平靜,想起通關後水貨客橫掃全上水就想

唉 ! 為通關勁擾民疫情嚴峻就咩都唔做, 疫情平和就............我住新界嘅呢兩年好平靜,想起通關後水貨客橫...
Galaxylee 發表於 2021-11-04 01:55:54 原文
係 水貨客烦上水 遊客煩全港 去海洋公園 咁多車大陸客 轉身都吾舒服 咁多年啦 又要贴咁多錢 關門好過 冇眼睇

本留言最後由 689 於 2021-12-29 00:28:37 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖