香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 房協資助出售房屋 » 翠嶺峰 » 唔知會唔會步屎之戀後塵
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

翠嶺峰和海之戀係同一間建築公司興建嗎?怎能類比?
飛faiyu772 發表於 2019-06-01 04:10:57 原文
點解唔可以,都係有機會同一班判頭同師傅,你估豪宅同居屋就會分師傅級數咩
分享 分享 讚好人數:0查看名單

點解唔可以,都係有機會同一班判頭同師傅,你估豪宅同居屋就會分師傅級數咩
chi12345 發表於 2019-06-01 08:10:07 原文
Haha..師兄講得無錯!三行師傅四圍開工,點理你樓價二萬蚊定係九千蚊一尺?都係咁砌㗎喇。不過我們都係唔好再硏究落去,真的會傷害其他疑似買家弱小心靈,只會覺得我倆夾埋(唱雙簧)喺度葡萄佢哋。
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

Haha..師兄講得無錯!三行師傅四圍開工,點理你樓價二萬蚊定係九千蚊一尺?都係咁砌㗎喇。不過我們都係唔...
飛faiyu772 發表於 2019-06-01 08:24:53 原文
咁當然希望呢d事唔好發生啦,講出黎只係遇著承建商冇咁好,收樓時收得仔細d

咁當然希望呢d事唔好發生啦,講出黎只係遇著承建商冇咁好,收樓時收得仔細d
chi12345 發表於 2019-06-01 09:32:18 原文
師兄:好難講,網上乜人都有,以為提醒大家要謹慎一點,點不知遇著d怪人,真係會被佢狂噴,覺得我喺度攪屎棍!
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯

師兄:好難講,網上乜人都有,以為提醒大家要謹慎一點,點不知遇著d怪人,真係會被佢狂噴,覺得我喺度攪屎...
飛faiyu772 發表於 2019-06-01 09:42:34 原文
咁都冇辦法,唔係都唔會日日網上都有人係到嘈交,唔識都可以嘈到問候母親
分享 分享 讚好人數:1查看名單

樓上2位,睇真啲件事先啦
都唔係爆渠
係有其他人亂咁扔膠袋、毛巾落廁所,結果塞左條大渠
住客行為問題,關邊個起樓乜事呀
唔好唯恐不亂啦

咁都冇辦法,唔係都唔會日日網上都有人係到嘈交,唔識都可以嘈到問候母親
chi12345 發表於 2019-06-01 11:48:46 原文
好好笑…個老母真係好唔得閒!我都話唔好再傾這話題㗎喇,我們兩個疑似搭錯線!有人真的唔高興了。本留言最後由 飛faiyu772 於 2019-06-01 12:29:31 編輯
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯

樓上2位,睇真啲件事先啦
都唔係爆渠
係有其他人亂咁扔膠袋、毛巾落廁所,結果塞左條大渠
住客行為問題,關...
lsckan1212 發表於 2019-06-01 12:17:57 原文
點解毛巾膠袋一定會住客?,好多建築期間d人垃圾都周圍掉啦,周地all屎,打開馬桶個個都有屎,我諗住客,有幾多會掉毛巾膠袋,至多m巾唔出奇,話人唔睇內容,會唔會你以爲人地唔明,睇你一個明?

好好笑…個老母真係好唔得閒!我都話唔好再傾這話題㗎喇,我們兩個疑似搭錯線!有人真的唔高興了...
飛faiyu772 發表於 2019-06-01 12:27:01 原文
已經有人出現左,本身諗住post出黎提下準業主收樓時候其他收得仔細,又俾人話,真係好人難做本留言最後由 chi12345 於 2019-06-01 13:15:42 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖