香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 免費物資 » 搬屋在即,免費送給有需要人士!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 兩公婆老婆 於 2008-9-22 19:07 發表
我想要 洗衣機....煮食爐....雪櫃.....茶櫃
可唔可以呀@@" 我差呢幾樣野~

注意 :

洗衣機 ~係低水位半自動 洗衣機 ,妳要考慮排水問題,一係放入廁所....
煮食爐 ~ 煤氣公司好似收$350安裝費
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 breadlam 於 2008-9-22 23:33 發表

注意 :

洗衣機 ~係低水位半自動 洗衣機 ,妳要考慮排水問題,一係放入廁所....
煮食爐 ~ 煤氣公司好似收$350安裝費

全對呀!要諗清楚喎!送出黎唔緊要,我唔想好心做壞事嘛!到時先知道唔用得就唔好啦!

我想要
三層自組架
有轆自組架

幾時及向邊度裸阿?
thx!

原帖由 BB味唇印 於 2008-9-22 23:53 發表
我想要
三層自組架
有轆自組架

幾時及向邊度裸阿?
thx!

我要10月中才搬,所以都要10月先可以拎到我D舊傢電!

原帖由 亞力山大帝 於 2008-9-22 23:56 發表

我要10月中才搬,所以都要10月先可以拎到我D舊傢電!

嗯,好啊我等你,我都唔急ge,你慢慢啊

多謝先!!

或者咁啦!我橫掂都要10月中先搬,我就搵時間度晒D size先!免得我送左出去或者應承左人之後先知放唔落、用唔到!

到時要拎既話,就要黎我舊屋~~~~長沙灣蘇屋村!

另外,如果可以既話,希望可以寫幾隻字講下點解我要送俾您!

我咁做唔係想咩其他意思,而係我真係想了解下邊個真係十分需要o者,而唔係諗住搞咩比賽,所以希望各位街坊千其唔好誤會!

我真係十分希望,我呢D小如綠豆既善心可以送到真真正正有需要既人士手上!

又或者,各位街坊如果發現身邊、隔離屋等,係需要的話,都可以同我講!

多謝各位!

長沙灣蘇屋村@@?
我地都係播~聽日交樓啦~你仲未交咩~我地住壽菊樓~你呢?

洗衣機: 壞左, 掉埋, 本身諗住買個500蚊既迷你用住先, 不過如果你有, 我地就可以唔買, 低水位 我地可以自己駁喉
煮食爐: 蘇屋村o個個用左十年, 同你0個個差唔多,不過有煮飯既,但係而家得返個電爐可以用,飯都冇得煮>.<
雪櫃:要整返,因為上格唔夠凍整唔到冰,雪冰鮮野都會溶到變壞
茶櫃:我地得個三層架,成堆煮食用具而家都仲係放地下

如果你方便既話,我地聽日上黎睇下度位ok?
我pm 左個電話俾你

我要床, 同兩張摺枱.... 既其中一張, 但係要知size先~~ 哈哈

直至今日為止,已定下列物品誰屬:

安妮格格 - 床

珍寶妃 - 微波爐
BB味唇印 - 三層架、有轆架
兩公婆老婆 - 洗衣機、煮食爐、雪櫃、茶櫃

我將會個別PM上述街坊,安排上黎睇,如果無問題的話,應該月中可以取!

恩恩~ 我地呢幾日會番so uk 影相, 如果你知道幾時就打俾我啦~等我地可以就埋同一日~唔該哂

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖