香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 裝修設計 » 請問???
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 傻玪愛飲水 於 2008-6-29 16:09 發表
會好困嗎

我諗未必GE!~
睇圖好小GE地方...實際上都好大
所以有可能同周圍景觀有一段隔離GA....
都係上去睇過先至真實....
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我好灰啊~ 唔知要唔要好啊~ 又西斜

原帖由 傻玪愛飲水 於 2008-6-29 17:04 發表

我果到都有西斜GA...都冇法LA...  
我諗你果到唔會太差GA....
你同學校之間仲隔住馬路, 過左學校先係山景...
D學校又唔會起得好高...
你比起對住得寶低層果D已經好好 LA..

原帖由 傻玪愛飲水 於 2008-6-29 17:04 發表

你個單位4樓、向西北、唔係尾房,西斜應該唔嚴重 ( 純粹個人推測 有錯請更正)

你第幾次派樓?急唔急於上樓?
全家人一齊好好商量下,唔洗咁灰~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

回復 14# 的帖子
第二次啊~ 好急啊~ 我等到好苦啊~ 日日挨貴租~ 其實我好like彩盈咖..

原帖由 傻玪愛飲水 於 2008-6-29 18:18 發表
第二次啊~ 好急啊~ 我等到好苦啊~ 日日挨貴租~ 其實我好like彩盈咖..

妳個單位應該比03 , 04號室擋左D, 所以西斜唔會咁直接.
不如攞key果日妳再慢慢睇清楚, 先打算 la, 唔好咁唔開心.

我好驚個view好困啊~

原帖由 傻玪愛飲水 於 2008-6-29 19:15 發表
我好驚個view好困啊~

第三次可能好D又可能仲差...
自己親身去睇一次啦~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

原帖由 傻玪愛飲水 於 2008-6-29 15:32 發表 咁盈安低層07室望咩啊?thxq

應該望彩雲村無敵 “樓景”!

在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

放心啦!向西北方向西斜時間好短架咋  反而向西南就曬得長時間D         你個位應該望斜岥  不過困唔困就真係要實地考察先知   good luck

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖