香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 1823 news on 12/10
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

WM仍然獲邀出席選樓,一人暫未有消息。
星期一,二
每日依然邀請500 人出席
星期二 WM 7073 為最尾號碼
...
wts33168 發表於 2017-10-12 21:48:59 原文

你好,想請教:
我黎緊星期一10:30揀樓,係咪即係仲有機會???我點先知有沒有人冇交首期放返出黎?

另外想請教,佢封信要我提交3/16-3/17既糧單同存摺,我冇KEEP糧單同用網上銀行的,我該怎辦???

唔好意思,問題太多!!!!拜託!!!!!

如果配額用哂,會收到SMS通知你,但正路應會有人今日買完無落訂
所以星期一去都頭場應該OK,10:30 未必有唔無抱太大期望,因為始終放返出黎嘅單位係極小,同我估都應該都有至少50人去搶。
想博下咪去先,同巳家你地未做VETTING,有機會有人因為過唔到VETTING 而DQ。

有無得打薄?無就問下銀行點搞。
封信應該有個主任電話,如果有打去問下,否則就要打去1823。

你好,想請教:
我黎緊星期一10:30揀樓,係咪即係仲有機會???我點先知有沒有人冇交首期放返出黎?
另外想...
石魂 發表於 2017-10-13 10:40:27 原文
分享 分享 讚好人數:1查看名單

如果配額用哂,會收到SMS通知你,但正路應會有人今日買完無落訂
所以星期一去都頭場應該OK,10:30 未必有唔...
wts33168 發表於 2017-10-13 13:04:15 原文

謝謝你的解答,請問頭場是幾點? 我10:30是第二場嗎?

回應 #16 石魂

分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  石魂
wts33168 發表於 2017-10-13 13:58:14 原文
謝謝T.T  咁我應該是第三場......................................................................................................

回應 #18 石魂

過往0900 1030 1200

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖