香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 牛頭角下邨 » 牛頭角下村重建後地貌 ~~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

係咪常泰樓斜對面果到起消防局, 咁細地方都起到
carrie 發表於 2010-10-23 23:29

救護站

期待牛頭角新面貌!

期待牛頭角新面貌!
aukjj 發表於 2010-10-24 01:10

係啦
有商舖同食市
正呀

正!
淘大德福d樓價又創新高啦

不過...牛下又有停車場
牛上尼度已經有兩個
起夠未

不過...牛下又有停車場
牛上尼度已經有兩個
起夠未
ZzzLAZYzzZ 發表於 2010-10-26 20:31

呢d野唔到我地決定, 佢餐餐以為有屋住就有車揸,
用下個腦啦 ....

起安老院照顧下老人家啦
分享 分享 讚好人數:1查看名單

呢d野唔到我地決定, 佢餐餐以為有屋住就有車揸,
用下個腦啦 ....

起安老院照顧下老...
laamlaam1010 發表於 26/10/2010 20:33

每起得果幾橦公屋就整個停車場
咁搞法唔知哂左幾多地

每起得果幾橦公屋就整個停車場
咁搞法唔知哂左幾多地
ZzzLAZYzzZ 發表於 2010-10-26 20:36

d規劃冰個粉腸諗架,
起骨灰龕都好過起 car park

d規劃冰個粉腸諗架,
起骨灰龕都好過起 car park
laamlaam1010 發表於 2010-10-26 20:44

起骨灰龕的話,你地牛上居民實反對0者

都係起政府安老院舍實際d

牛頭角人口好老化,已經唔夠老人宿位

起停車場係想收多d $$$$$( 對象其他泊車人士)

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖