香港公營房屋討論區
主頁 » 本港基建與民生 » 街市&食物環境衛生 » 大眼雞洗衣機
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我都諗住用大眼仔添
100 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼
分享 分享 讚好人數:0查看名單

大眼雞洗衣機唔係洗得乾淨D咩原來咁多問題架

我以前用大眼雞洗衫係洗得乾淨D喎!!而家用上置式洗衣機就唔多乾淨!!

我都想用大眼雞.多個枱用,洗乾淨D.

不過前面個膠圈好易硬化.

你好, 我想問下, 我2-3人單位, 如果買大眼雞洗衣機, 放係廚房個位到, 係唔係啱啱好架?

你好, 我想問下, 我2-3人單位, 如果買大眼雞洗衣機, 放係廚房個位到, 係唔係啱啱好架?...
pp999 發表於 2010-9-10 18:32

有超薄架...(H82cm x W60cm x D40cm)我都買左西門子大眼雞   依個係最新款  1000轉  可較時間制  返工放衫  放工涼衫   都係買$3950
好好用 ...又靜, 你放2個重疊既2蚊銀係機頂, 洗完衫個2蚊銀都無移位
而且可以洗洗吓都可以加衫

有超薄架...我都買左西門子大眼雞   依個係最新款  1000轉  可較時間制  返工放衫  放工涼衫   都係買$39...
select2010 發表於 2010-9-11 17:34

真既 ??

咩型號呀

真既 ??

咩型號呀
laamlaam1010 發表於 2010-9-11 17:55

係 西門子  WS10F 260HK

洗完衫 仲會叫你  話俾你聽洗完  吾會洗左都吾記得涼衫

你好, 我想問下, 我2-3人單位, 如果買大眼雞洗衣機, 放係廚房個位到, 係唔係啱啱好架?...
pp999 發表於 2010-9-10 18:32

我地都係2-3人單位,廚房爐頭旁果個係好好的洗衣機位,有埋來、去水位;

你量度位之後 ( 大約是 23 吋闊 x 22 吋深 ),你帶拉尺去買呢個size之內的洗衣機就ok,

記得求證,應該是要買 高去水位

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖