香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 彩福邨 » 彩喜高層12及20景觀
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

係33樓!彩喜03室我由30樓行到35樓,全部都鎖佐!
下次有人裝修開佐門再影過!  ...
carriewwf 發表於 2010-8-11 11:57

辛苦哂  真係多謝你
分享 分享 讚好人數:0查看名單

彩喜20真係好鬼正, 之前我都想拿, 最衰冇高層
famiya 發表於 2010-8-11 10:01

20室 最高29 一早比人要左 30以上同28樓派左比人 到你選果時得27樓 個景都係一般

係33樓!彩喜03室我由30樓行到35樓,全部都鎖佐!
下次有人裝修開佐門再影過!  ...
carriewwf 發表於 2010-8-11 11:57

3303....擒日 6:00 承仔帶咗我入去參觀
個 View 好個我   但我地都係嚴重西斜

個 View 好個我   但我地都係嚴重西斜...
彩喜比利 發表於 2010-8-11 12:58

03睇到海嗎 做咩唔影比大家睇下

03...睇到海 承仔帶....所以 No photo
04...遲少少有 (食完 Lunch 先)

03...睇到海  承仔帶....所以 No photo
04...遲少少有 (食完 Lunch 先)
彩喜比利 發表於 2010-8-11 13:07

好呀 慢慢食

個 View 好個我   但我地都係嚴重西斜...
彩喜比利 發表於 2010-8-11 12:58

我擒日上佐去好多次你嘅新居搵你,但都見你唔到,
我未將你嘅電話儲落手機,咪冇打電話比你,下晝
等趙生簽約上樓後,咪走去搵趙生囉!

西北西斜真係好嚴重!起碼要關一半窗簾直到日落!
歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 17# carriewwf

Sorry ~ 要你摸門釘
我擒日收工先返上彩福 6:00 , 之後比承仔帶我睇其它單位
攪到 6:30 先返新居度呎

西斜真係好嚴重...3:30曬到6:15
好在老婆做窗簾 ~解决辦法係做兩層 (低做遮光布 + 花布)

回應 18# 彩喜比利

冇問題,反正我有時間我都會上去!  
歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 12# 女巫BOBO
我就係揀之前係29樓望過去都係望到小小, 所以27樓先唔揀
不過講真, 我哩樹都唔錯
唔知講乜好

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖