香港公營房屋討論區
主頁 » 本港基建與民生 » 街市&食物環境衛生 » 辨認地圖袋真假!!!!識嘅唔該幫下手,,,thx a lot!!!!!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

去德福睇睇~
格古LOK 發表於 2010-5-24 01:31

分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 1# vikkicheung

你喺邊度買?
買咗幾銀?
有冇出世紙?
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

回應 7# 格古LOK

咁平既?~
今次SOGO大減價最平都要1300蚊WO,原價2000幾架~

回應  格古LOK

咁平既?~
今之SOGO大減價最平都要1300蚊WO,原價2000幾架~...
MaggieWong 發表於 2010-5-24 08:12

難道係A貨?
我5知AR...聽講原价要近千多元,今晚再問下

兩折?!有無平得咁交關呀確實?!真係玩吓手A貨都買唔倒啵。。。。。
網上搵番黎既資料,有幾準確就唔知喇,如果照以下資料睇,樓主嗰個係堅嘢。。。。。

深色 係貴ga,sogo有賣個隻,
淺色 係假ga台灣板抄真個隻
ge個牌會有ALVLRO MARTNI好細隻字GE
GE個牌係SOB DEALL
7百幾其實刀可以買到地圖,
睇你幾大個啦,,有個細細個斜咩就7百幾LOR 。。。。。

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7008073102527
凸凹凸凹凸凹凸凹凸突翕會員貓貓樣

回應  格古LOK

咁平既?~
今次SOGO大減價最平都要1300蚊WO,原價2000幾架~...
MaggieWong 發表於 2010-5-24 08:12

問左~ 德福2樓買
原价$899
3折$299

回應 16# 格古LOK

好舊款呀,3折咁平?

回應  格古LOK

好舊款呀,3折咁平?
MaggieWong 發表於 2010-5-24 19:14

係呀~
拷左好耐la.....佢

回應 18# 格古LOK

咁都好低丫,最緊要佢中意丫嘛~

我就嘛嘛中意呢個品牌喇~

回應  格古LOK

咁都好低丫,最緊要佢中意丫嘛~

我就嘛嘛中意呢個品牌喇~...
MaggieWong 發表於 2010-5-24 19:23

me2

因為多A貨?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖