香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 寵物 » 今日星仔心情吾靚,絕食........
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 Vick Yeung 於 2008-8-16 18:51 發表

海星當然會大啦 同埋食唔到活魚 ~

我真係孤陃寡聞
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我見有D人養龍蝦仔....養大左就可以扐黎.....;1585;

原帖由 ☆水☆ 於 2008-8-16 20:59 發表
我見有D人養龍蝦仔....養大左就可以扐黎.....;1585;

為食嘅人咪忍得好辛苦?
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

原帖由 Vick Yeung 於 2008-8-16 14:10 發表
你中意養朱古力海星?通常只會買嚟比小丑蝦食wo ~

幾隻小丑蝦會一齊合作將星仔5馬分屍
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

原帖由 蛋糕妹 於 2008-8-16 15:00 發表
好得意呀,海星係咪會越養越大隻嫁??
但星仔會唔會食小藍嫁??

星仔1號同2號係我個缸o既 Well-E, 養來執垃圾

原帖由 盈富街坊 於 2008-8-16 14:50 發表
星仔可能知要搬新屋, 唔捨得舊屋, 唔開心呀

吾會掛...............

原帖由 jojochan 於 2008-8-16 16:45 發表
找個星星女比佢..可能太悶

星星女?? 我吾識點分佢地男定女.....哈哈

原帖由 poo_law 於 2008-8-16 17:28 發表
點解你會養海星既? 比我家果粒星見到, 我唸佢又會想學人養架喇~~~

養來執垃圾,  不過都好過癮,  係開咸水麻煩D

原帖由 Vick Yeung 於 2008-8-16 18:54 發表

一齊養囉 ~ 入伙後可以搞個水族學會 ~

水族學會??
好呀~!!一齊玩下,交流下心得,
去旅行仲可以有人幫手寄養~!

原帖由 ☆水☆ 於 2008-8-16 20:59 發表

記得你o既雪雪我o既雪雪 有個約會喎~~~~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖